Deletedmom92 irva arap isimleri koyacağıma gavur ismi koymayı tercih ederim. Demişsin kuzum neden ki sadece merak ettim? ☺️🌸
irva Deletedmom92 Aşırı ırkçılık yapılıyor yani bak örnek gavur ismi deniyor mesela.İyi de arapça bir sürü isim var koyan ama arap değiliz.Aynı hesap.Bu tarz insanlar yüzünden soğudum gerçekten başka bir sebebi yok.Burada çok var bu tarzlardan kuzum özel bir sebebi yok yani.😊
Deletedmom92 irva 🌸 Evet Gavur denilmesi hos değil tabiki.. Üslûb önemli ☺️ Seninde Demek istediğini Anladıım balım peki 😚💕💕
Yediler irva kusura bakma yanlis anlasildim ama Ben almanyadayim Bu ismi almanlarda cok var bizim ülkemizin okadar güzel isimleri dururken tuhaf geldi ondan dedim üzmek icin degildi hakini helal et 😊
Deletedmom92 Yediler Canımın içii 😚💕 Naçizane tavsiyem Gavur demek yerine Gayri müslim dersen daha doğru bi üslûb olur ve yanlıs anlaşılmazsın insaAllah kuzum ☺️💕
Yediler Yediler irva irkcilik diyorsunuzda kendiniz irkcilik yapiyorsunuz arapca isimleri hor görüyorsunuz Bu yaptiginizda cok yanlis bizlerde ermeni ismi koyacagimiza arap ismi koyariz daha iyi