Angels-35 Kızlar diş agrısı yaşadınız mı hamilelik döneminde 2 gündür dişim agrıyor dişçiye gitmek de istemiyorum ama ilerlerse dayanılmaz olursa ne yapacağım diş tedavisi olan varmı aranız da
Bernanisa Angels-35 ben varım 3 gün 3 gece yemekte uyku da haram oldu soluğu dişçi de aldım zaten şişmişti de hemen içini açıp temizlediler geçici dolgu yaptılar çok şükür geçti
Hifask44 Angels-35 şuan kaç haftalık hamilesin eğer son haftalara girmediysen tedavi ol derim son aylarda müdahale edilmiyor üstelik Doğumdan sonra da belli süre müdahale edilmiyor sana tavsiyem daha da kötü olmadan haftan ilerlemeden doktora gitmen
Angels-35 Bernanisa kaç haftalıksınız? Benimde damağım çok acıyor zonkluyor diş eti mi diş mi agrıyan onu da anlamadım
Angels-35 Hifask44 şu an 14 haftalık bu haftalarda yapılıyor mu doktoruma da yazdım bugün daha cevap vermedi
Hifask44 Angels-35 doktordan imzalı kağıt alıp dişçiye gitmen gerek ben 16 haftalıkken kaplama yaptırdım dişime size de zaten doktorunuz ben yapmanız gerektiğini söyler
sulenesemin İlk üç ay riskli sonrasında diş tedavisi yapılıyor bende iki dişime kanal tedavisi yaptırdım ara dönemde hiç Bi sıkıntı olmadı şükür
AysenurGvrcn Dişçiye gidebilirsin ki . Film çektirmiyoruz sadece ki onu da diş doktorunuz bilir. Gidin muayenenizi olun bence boşuma acı çekmeyin.
Angels-35 AysenurGvrcn zaten dün başladı daha bir kaç gün bekleyeyim dedim ara sıra diş eti agrısı oluyor bende geçiyor sonra doktoruma sordum bu arada dişçiyi aradım kadın doğum doktoru imzalı kagıt vermeden tedavi yapmıyorlarmış merak ettim yaptıran varmı bir sorun oluyor mu diye
AysenurGvrcn Geçmiş olsun bende yakın zaman da yirmilik diş ağrısı cektim ve 36 haftalığım doktorum çektirebilirsin dedi diş doktorum da kağıt felan istemedi. Ama çok şükür şimdi rahata erdim.