2bebisannesiii https://imgyukle.com/i/5KAbuU Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz anlamadım için soruyorum k.b burası bacak arası mi ? Birde erkek dendi doğru mu acaba anlayan varsa yorum yapabilir mi ☺️
ecembugra53 2bebisannesiii Evt canım pipisi var annesi orda 😂😂 oyu aynı oğlusum gibi 😂😂 açmış göstermiş
2bebisannesiii ecembugra53 En son 16 haftalıkken gittim doktorum da erkek dedi ama cevremdekiler erken bekle biraz dedi çok kararsız kalmıştım 😍
Ebrusahin ecembugra53 1 - IMG_20201007_214037.jpg image/jpeg(3.48MB) Buna da bakar mısınız hala belli degıl
ecembugra53 2bebisannesiii anladım canım 👶🥰 pipiyi göstermiş size annesi hadi hayırlısı olsun canım benim 😊👶
2bebisannesiii Ebrusahin Canım Google hızlı resim yaz sitesine gir orda gösteriyor linki kopyalayıp burda paylascn alana yapıştır.
ecembugra53 Ebrusahin goglee gir hızlı resim yaz ilk çıkan linke tıkla resmî yükle resmin altına gelen linkini kopyala buraya yapıştır CNN
Ebrusahin ecembugra53 aoldaydo kafası sağa geçmiş gormeedıler ne oldugunu 15 inde bı daha randevum var 30 unda ayrıntılım bakalım gore bilecekler mı tesekkuler