Rmyssn Herkese merhabalar Bebek arabası seçiminde gerçekten deneyimi olan annelere sorum var. Yeni doğan bir bebek için illa travel sistem şart mı ? Çünkü gerçekten çok ağırlar ve büyükler . Çok fazla dışarı çıkmak durumunda kalan biriyim o yüzden bana en hafifi en kullanışlısı ve çocuğunda rahat edebileceği bebek arabası lazım. Lütfen deneyimli anneler deneyimlerini paylaşabilir mi ?
ozgeya Rmyssn Bence pusetli olanlar gerekli. İlk 6 ay normal bebek arabasında olması zor ve konforsuz oluyor. En azından puset takılan baston arabalardan alabilirsiniz hafif bir şey istiyorsanız.
sukayhanacar Rmyssn valla bunda deneyimli de olmaya pek gerek yok canım az cok travel sistem de alsan başka arabada alsan bebek oturmaya başlayınca kullanamıyosun baston tipine geçiyosun. travel sistemler zaten genelde kaba,ağır ve çirkinler. ben doona aldım aşırı hafif ve ergonomik oturmaya başlayınca da baston tipi ya hamilton yada cybex alıcam
deniiizz Rmyssn chicco lite way top 3 baston bebek arabası aldım ben hafif,kullanımı rahat,tek başına kolayca açıp kapatabilirsin ama pusetsiz. Ben ilk 3-4 ay araba kullanmayacağım ayrı bir puset kullanacağım bir yere gidip gelirken falan..
ozgeya Rmyssn Chicco Lite Way, Casual Cadillac Trona, Casual Vista, Prego Granada, Casual Storm, Maxi Cosi Dana, Sunny Baby Jimmy, Kraft Pocket, Joie Brisk, Mamas Papas Armadillo var şimdilik aklıma gelen.