TugceTok06 Hazalperi benim oyle bi agrilarim oyle bi enfeksiyonum vardi ki ölecem sanıyodum amaaa katardan oğul otu ve yaban mersini tohumu aldim kullandim simdi hicbiseyim yok gebeliktede kullanilabilirr hicbir zarari yok
minikcasper Hazalperi bol su baila ieyler kullanrak riske atma bebeğini. Doktorunun yazdığı ilacı kullan ve 3 litre falan su tüket. Böyle böyle geçecek.
TugceTok06 Evet zaten uzerinde kullanma talimati yaziyo ogul otundan bi tutam yaban mersininden 1 cay kasigi 1 bardak sicak suya atıp suya5 dakka demliyosunuz sonra da suzup iciyosunuz her gece yatmadan once
minikcasper Hazalperi en az 3 içmeniz lazım ne demekki yeterli gelmiyo 2 litre. Benimde vardı tek doz antibiyotik kullaandım ve 3.5 litre su tüketiyorum şükür başka olmadı
Sevcandumaan Hazalperi günde 4 litre su içerek kurtuldum . 9. Ayıma girdim . En basından beri enfeksiyon ile başım dertteydi . 8. Aydan itibaren günde 4 litreye çıkardım suyu ondan beri hiç enfeksiyonum yok 🙏🏼
Sevcandumaan Hazalperi inşallah 🙏🏼 Defalarca ilaç kullandım bu süreçte hiç fayda sağlamadı en iyisi su 🙏🏼
Sehribann Hazalperi bol su kesinlikle. Ic camasirini surekli degistir ve dha yuksek derecede yika. Klozet kullaniyorsan her gun camasir suyu ile yika. Disarida mumkun oldugunca lavabo kullanma. Benim cok yogundu bu sekilde bir hafta sonra kontrol idrar testinde normale dondugunu gordum. Ilacsiz bir sekilde.
Dygu21 Sehribann hem idrarda enfeksiyon hem kum döküyormuşum nasıl geçecek bilmiyorum ağlıyorum artık ağrıdan 🤦🏻♀️
Sehribann Dygu21 Allah yardimcin olsun cok zordur eminim. Sen yine de bol su icmeye calis. Her ikisine de iyi gelecegini dusunuyorum.
Sinemmm1 Hazalperi her gün 3 litreye yakın su içerek kurtuldum doktor enfeksiyonun Allah korusun düşüğe bile yol açacak kadar tehlikeli birşey olduğunu söylemişti o yüzden sevmesem de zorla içtim yanımda hep şişe su bulundurdum görmeyince unutuluyor çünkü