Rumeys-1820 erolzeynep946 gelen sancıları (dalgaları,kasılmaları) sakin karşılamışım hazırlıksız yakaladım oğluma.. 😊
Aksyy Ne kadar çok haftasını doldurup doğmayan bebiş varmış 🤭 bende 40+1 haftalığım ne sancı ne belirti doktor 6 gün süre verdi gelmezse daha da 6 günde yatış verilecek 😅 umarım o kadar beklemez
cocukgelisimcianne_ erolzeynep946 evet suni sancı verdiler hiç açıklığım ve sancım yoktu çatım da müsaitti suniyi denedik
hayalmehlika 39 um ama bende de belirti yok 🤷🏻♀️ Hurma yiyorum günde 5 tane. Çömelme filan yapıyorum arada ama kızımın geleceği yok yakınlarda sanırım 🥰
erolzeynep946 hayalmehlika son 1 aydır ha geldi ha gelecek derken 41 e doğru yol alıyorum ☺️ Allah oyalamasn kimseyi bu yolda kavuşalm sağlıkla inşallah 💞
Aselmomy erolzeynep946 herkeste farklı oluyo maalesef canım acı eşiği diye bişi varmış güçlüyse bişi hissetmiyormuşsun 🤷🏻♀️Ben mesela ilk bebeğimde canım yanmadı hiç yani son yarım saat şiddetlendi sonra hemn doğum oldu
cocukgelisimcianne_ erolzeynep946 yani dayanmak ve acı eşiği ile alakalı ben hemşireler her geldiğinde iyiyim adet ağrısı gibi diyordum benim ağrılarım hep şiddetli olurdu . Nasıl ya maşallah diyip sancıyı biraz daha yükseltiriyorlardı sonlara doğru şiddetlendi ama şunu söyleyim Doğum yaptığım anda sancı herşey bitti . Öyle birşey ki akşamına çektiğim sancı nasıl birşeydi diye düşündüğümde asla hatırlamıyordum
Aselmomy erolzeynep946 ayyy sorma yaa bi an oluyo diyomki kesin 1 2 güne olurum sonra bi an oluyo diyom haftamızı tamamlarız 😀deli oldum şu son günlerde
erolzeynep946 Aselmomy Asel mi bende kızımın adını koyucam Allah nasip ederse ☺️ acı eşiği evet benimde yüksek bende tatlı canlı bir insan değilim