Ecemnurcuk Merhaba🤰🏽 28. Haftadayım palmers kullandım hep çatlamam olmadı. Yani daha çatlak oluşması için erken mi yoksa ürün mü iyi diğer lierac kremini çok duydum alsam mı diye düşünüyorum sizlerde çatlak durumu nedir
inthequeue Ecemnurcuk 34. Haftamdayım 12. Haftadan beri 3 kutu lierac kullandım bir paket daha sipariş verdim çok memnunum hiç çatlağım olmadı henüz ama çoğu cildin yapısına bağlıyor baZen ne sürersen sür çatlıyormuş
Beneklikedi Ecemnurcuk bende 36 da çatlak oldu, lierac kullanıyorum.. 12 haftadan sonra başladım kullanmaya. Düzenli kullanın ne zaman çatlak olur belli olmaz.. Benin arkadaşın son haftası olmuştu..
Tuagca eymenMomy_ ben de oyle bu kremlerin hepsini kullandim zeytinyagi Hindistan cevizi vs. Ama oldu yine de
Unlukacar Ecemnurcuk canım ben hakiki zeytinyağ kullanıyorum 35 haftalık oldum hiç çatlağım yok çok şükür 🙏🏼
Ecemnurcuk Unlukacar zeytinyağını doktorumda söyledi ama kıllanma yapılıyor dendi zaten kıllanma oldu almak istiyorum almadım 😔
Unlukacar Ecemnurcuk canım gebeliğe bağlı kıllanma zaten oluyor doğumdan sonra dökülüyormuş ben oyüzden zeytinyağ kullanıyorum
beyazglece Bence o kadar para vermeye gerek yok genelde bünyesel bişey çünkü. Ben her ihtimale karşı Vazelin, badem yağı ve bebek yağı kullandım 34.haftadayım hiç çatlak olmadı çok şükür. Yani ucuz yöntemlerle de halledebilirsin 🤗
Ecemnurcuk beyazglece Hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağıda kullanıyorum aslında hepsini kullanıyorum 😂 çatlamayayım diye umarım çatlamam ya