tatlimmbenim123_ Dün gece çok az bi lekelenmem oldu hastaneye gittim ve 2 cm açılmam olduğunu söyledi doktor. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Erken doğum riski var dualarınızı eksik etmeyin siz bu süreçte neler yaptınız? Bilgi sahibi olanlar yazabilirler mi?
Emine_66 tatlimmbenim123_ bende pazartesi gecesi yaşadım 32+6 da kanama yaşadım açılma yok dendi ama insan korkuyor erken doğum olacak diye rabbim bizlere yardımcı olsun evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza alalım
EliffCandan tatlimmbenim123_ benimde 32 haftada1cm açılmam vardı serklajllıyım doğum sancıları başlamış ve rahim ağzı kısalmıştı şuna 33+5 zar zor dayanıyorum doktorum 34 ten sonra çok korkmamak gerektiğini söyledi haftan kötü değil düzelir inşaallah 🌸
tatlimmbenim123_ Emine_66 amin güzelim amin korkmuyorum doğumdan falan ama işte bebeğimin sağlığı için biraz daha kalması lazım umarım erken doğum olmaz Allah sana da şifa versin 🙏🏻
Emine_66 tatlimmbenim123_ amin canım teşekkür ederim bende çok korkuyorum 36 haftaya kadar dayansalar bari
Emine_66 tatlimmbenim123_ bebeğimin küveze girmesinden solunum sıkıntısı yada başka sıkıntılar yaşamasından korkuyorum
tatlimmbenim123_ EliffCandan korku değilde daha çok üzülüyorum çünkü gelişme dönemini tam anlamıyla tamamlamasını istiyorum. Tabi yine Allahtan hayırlısını diliyorum Allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🙏🏻