EedanurAnnnis Hadi sohbet edelim biraz ne kadarligiz nasil geciyo gunlerimiz cinsiyetlee ne Ben 19 yasinda annis oluyorum bugun oğlusumun olucagini ogrendik ve muhtesem tarifi olmayan bi his💙👼
Birgul EedanurAnnnis sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende erkek istiyorum 🥰 8+1 im bende 23 yaşındayım ilk hamileliğim sabırsızlıkla cinsiyeti hareketlerini hissetmeyi bekliyoruz😇🥰
EedanurAnnnis Birgul insallah seninde bi oglun olur ben hep kiz hissettim pembe bi oda yaptim hatta bugun buyuk saskinlik yasadik oglusum olucakmis ama cok mutluyuz💙👼
Srhtzlyh EedanurAnnnis 26 haftalık olduk bugün minik kızımla😊 çok hareketli bir bebeğim var maşallah doktorun karnıma baktığı cihazı bile tekmeliyoruz🤭
Gulsen4224 EedanurAnnnis ne güzel canım sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini bende 21 yaşında anne oldum oğlum oldu şuan 22 yaşındayım İkinci gebelik 12 haftalık daha küçük ama sağlıcakla kavuşuruz inşallah 🌺🤲🏻
simaymasalim EedanurAnnnis 24 yaşındayım 13+3deyiz ilk bebişim heycanla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı bekliyorum 👼🏻👼🏻
buseyusuf27 EedanurAnnnis 29 yasındayım kızım olacak 34+1 günlüğüz hep kızım olsun isterdım cok skur rabbıme 🧿🤗 allah olmayanlara versın
turansmom1 EedanurAnnnis 22 yaşindayım 28 ekimde 23e girecegim 2 kasımda oğlumu kucağıma alacağım Allah nasip ederse😍