ozgeecbn Ftmgl1 canim benimde görülmedi cok yeniymis kanım 200 çıktı haftaya cuma gel dedi tekrardan zaten doktor görülmez dedi bu değere göre rabbim bos çıkarmasın kimseyi
ayseusanmaz Ftmgl1 ama leke kanin varsa herseyden once hemen bi acile gitmen lazim burda bekleme bile git bi progestan baslatirlar en azindan igne vurulman gerekiyorsa vurulur bizide haberdar et
ayseusanmaz Ftmgl1 ayrica canim benim kese 7 haftaya kadar olusabiliyor o konuda merak etme dedikleri gibi herkezin bir degil kese gorme zamanı
ozgeecbn Eeliff_ canim belirtin varmi? Benim kramp giriyor arada ama bugün bi belirtim olmadi korku sarıyor bazen☺ daha 4.haftaua yeni girdim gerçi
Eeliff_ ozgeecbn hiç bi belirtim yok şu an mide bulantısı vs hiç bişey sadece belim batıyor ona da doktor kemik gevşemesi dedi normalmiş onun dışında normal zamanım gibi hatta adet olacakmışım gibi
Bebek-geliyor Ftmgl1 bende 4+4 de bebeği öğrendiğim gün kanama yaşadım yerleşme kanamasıydı progestan kullanıyorum sabah akşam size de verdi mi ilaç ?
bngs_irem ikizminikler benimde dün alttan gördü keseyi bir hafta sonra gene gel dedi. Bu sefer karından görülür mü? Sizde nasıl olmuştu. Alttan muayene biraz ürkütüyor beni 😔
ikizminikler bngs_irem beşinci haftada alttan gördü bir hafta sonra merakımdan tekrar gittim ikizdi benimkiler ikisinin de kalbi oluşmuş dedi ama biz dinleyemedik doktor derinden geliyor demişti sonra zaten rutine bağladı sen kaç haftalıksın
bngs_irem ikizminikler şuan 4+5 im dün gittim alttan keseyi gördü. Haftaya gene gel ikiz gibi duruyor dedi betam 3860 felandı dün canım