Aloneanqel Az önce bir post açtım link atmayı unutmuşum 🙈😂😂 ahh hamilelik ahh sen beni ne hallere düşürdün 🤰🏻😊🙏🏻 Kızlar sanırım aradığım , hayalim de olan bebek arabasını buldum. Siz ne dersiniz? Güzel ve kullanışlı değil mi ?😊😍
sntn Aloneanqel canım ben bakmıştım bu bebek arabasına metal yerleri çok adi şekildeydi eğilip bükülecek gibi duruyordu içi boş yani
Aloneanqel ikizminikler 790 tl bence harika bir fiyat. Bir yakınım çok varlıklı ve herşeyin en iyisini alır kullanır. Dedim ki içimden o kadar en iyisini arayan biri bunu kullanıyorsa kesinlikle iyidir 🙈🙈😂
Aloneanqel sntn Bir yakınım çok varlıklı ve herşeyin en iyisini alır kullanır. Dedim ki içimden o kadar en iyisini arayan biri bunu kullanıyorsa kesinlikle iyidir. Kız 1 sene oldu alalı hala bir yerinde bir sıkıntısı yok arabanın 🤔
ecembugra53 Aloneanqel güzel canımm😊👏🏻👏🏻 Bende travel sistem pusetli çift yönlü ayrıca airbag tarzında oto koltuk olarak kullanabiliyor baby care aldım 👍🏻
Ipeknurnergiz Set almak yeni dogum için daha iyi oluyor hanımlar bende travel sistem aldım puset kısmını takıyorum taşımakta sıkıntı[çekmiyorsun)
Aloneanqel Ipeknurnergiz travel sistem çok küçük geldi bana az büyüyünce de kullanmak istiyorum. Puseti ayrı alacağım , ilk 3 ay ya da toparlanana kadar puset kullanıp, sonra bebek arabasına geçeceğim.
Aloneanqel sntn yani bende yakından görmesem tamam derim kesin de dediğim gibi yakınım kullanıyor çok da memnun