Mrvgl Papatyamsi 12. Haftada hissettiginiz bebek hareketi değildir ama. 20 den önce hissetmek zor ilk gebelikse.
Hamidevahap esilayy 4 boyutlu ultrasonda ogrendım ozelde cnm yanılma olmuyor hatta doktor bak diyor anlıyorsun kendınde kglanmı kızmı
Ahucan Papatyamsi evet ben 15+2yim hâlâ kusuyorum migdem bulanıyor özellikle et den üstelik sağlıklı da et napacagimi sasirdim
Tuba0114 haziranin25i bende 23+4 haftalığım😊ama doğumum Şubatta dedi doktorum gerçi benimki 4 gün geride acaba ondanmı
Ebru222 24 haftaligiz. Mide yanmaları ve bel ağrıları dışında suanlik bir sorun gorunmuyor. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucagimiza.
Enfal Mapleleaf süt yumurta yoğurt ceviz meyve sebze tuket canım ağrıların için magnezyuma başlatır belki doktorun gidince sor bi
Symatlsk Y-S-S-Kra10- Mrvgl ben 17 + 4 dü ilk hareketini hissetiğimde sonra ertesi tekrarları çok kez sonra hep hissettim o günden sonra maşallah 22 haftadayiz ilk gebelik hisseden oluyor yani
askvehuzurum Mapleleaf bende 23+3 Ömer Asafımı bekliyoruz. İçimde kıpır kıpır gidip geliyor naşallah çok hareketli şimdiden… Bebeğimin odası hazur ama daha gelmedi ağırlaşmadan temiziliyim diyorum..
Sinemm35 Mapleleaf 18+1 16 hafta da öğrendik kızımız olacak allahın izniyle sol tarafım devamlı atiyor hafif ağrımda var sadece sol da biraz riskli bir gebelik geciriyirmusuz yüksek tansiyon var