Öncelikle herkese rabbim yardım etsin hepimiz zorlu bi süreçten geçtik ve geçiyoruz. Uygulamayı hamileligimin başından beri takip ediyorum ama tartışmalara hiç katılmadım doğum hikayemi yazmak için bekledim ama herkesin doğum hikayesini okudum 😀 benim doğum hikayem 9 nisanda başladı zaten 10 nisanda yatışım yapılacaktı çünkü 41+1 olacaktık 9 nisanda doktoruma gittim bu arada devlet hastanesinde yaptim ama doktorum alanında defalarca ödül almış biri alttan muayene etti beni hiç açıklığım sancım yoktu eve geldik akşam 5 gibi nişanım geldi ve az az sürekli gelmeye devam etti nişan geldikten sonrada hafif kasık ve bel ağrisi olmaya başladi gece 1 gibi acile gittik dogumhaneye alindim nts ve açikliga bakildi düzensiz sancilar ve hiç açiklik yoktu eve geldim ve sabah 7'de uyandigimda afedersiniz avuç dolusu kanlı akıntı gelmişti hastaneye gittik doktorum ultrasonda bakti ve 3 cm açiklik var günün geçti zaten hemen yatış yapalım dedi 9'da doğumhanedeydim hazirligim yapildi nts'ye baglandim ve yattim sadece suyla karışık 6 damla suni sancı aldım ve suni sancı istemedim çıkarttirdim bende tık yoktu saat 3,4 civarı yatarken birden paat diye bi ses duydum ve suyum patladı işte her ne olduysa ondan sonra başladı çünkü felaket bi sancı geldi ebelere bağirdim suyum geldi diye tekrar açikliga baktilar hala 3 cm suni sanciyi tekrar takalim çunku gece anca dogurursun yoksa dediler istemedim vakit geçmek bilmedi 6 tane rahim açici vurdular banamisin demedi artik resmen yerlerde emekledim ve doğum yapana kadar suyum gelmeye devam etti kanla karışık ne dermanım kalmıştı nede halim istem dışı sancım geldiğinde çığlıklarla bağırıp ebelere yalvardım alın artik beni yalvaririm diye çünkü o anki psikoloji çok başka akşam 9'a doğru tekrar kontrol edildi ve 12 saatin sonunda 10 cm olmuştu hadi çatala dedi çiktim ve buyuk tuvaletini yapar gibi ikin dedi ebeler ebe yardimcisida karnima bastirdi ve 2 ikinmamda kafasi çikti ikinmayi birak kafasi geldi dediler ama bizim minik kanala koluyla birlikte girdigi için tekrar ikinmak zorunda kaldim ve melegim dogdu saat 9'da gerçektende o an ne agri kaliyo ne sanci yırtılmam oldu 6 içte 6 dışta dikişim vardı kızım 3 kilo 51 cm dogdu çok şükür çok iyi durumu sadece ben dikişlerden çok zorlandim ama oda geçti 15_20 güne rabbim hepinizi kurtarsin her gece dua ediyorum dogum yapacaklara uzun oldu hakkinizi helal edin artik tecrübeliyim sormak istediginiz bişey varsa cevaplarim 😍😍😘😘😘