Esracglr Meraba arkadaşlar. Aranizda babynest alan kullanan memnun olan olmayan tavsiye eden var mi acaba
Berra Esracglr mrb bende aldım instagramda takıp ettıgım sayfalardakı bayanlar hep kullanıyor. Bende ona dayanarak aldım ☺
deletedmom24 Esracglr bana fazlalık gibi geliyor ya. Yapan biri müşterisinin fotosunu koymuş içinde bebek var. 2 aylık bebek içinde put gibi 3. ayda ayakları taşar 😂 boşuna para verme derim ben. Ama çok güzel oyun halısı yapanlar falan var bak onu beğendim ama oynar uyur falan..
Esracglr Berra kullananlar memnun mu acaba. Face de yazmistm kimi almayın diyor kimi 20 gün bile yatmadi küçük geliyor diyor. Tam karda vermistm alaym diye tavsiye alayim derken aklım karıştı iyice 😁😁
Esracglr Berra @Deletedmom05 nereden aldinz fiyatları ne acaba kızlar. Bazıları cok pahalı instgramda bakiormda
Deletedmom05 Biz anne yanı aldık gayet güzel taşınabiliyor odadan odaya. Baby nest gerekli görmedim . Moda diye yaptırıyor çoğu. Kullanıl açısından düşünen yok.
Esracglr deletedmom24 canım yatak odasına park yatak alicz salonda oturdgm zamanlarda olması için kanepe uzerinw koymak için bakiorm babyneseti. Oyun halisi smdi değil.ilerde.olablr. Boyutları değişiyor sanırım
Deletedmom05 Esracglr canım daha bebek doğmadı ki. 2 ay var . Ama kullanan herkese sordum en fazla 7 8 ay kullanmışlar ister istemez küçük geliyor. Ben anne yanı beşşik tarzı birşey aldım. Konya’da. Bi mağazada cnmm. Odasına geçene kadar onda bizimle yatar.
deletedmom24 Esracglr canım yuvarlak ipli. Kenarlarını ip topluyor. Yatak oluyor. İpi çekince oyun halısı.babynest bebek uyku dünyası gibi bişiydi sayfanın adı
Adabahar Kardeşimle aldık çok memnun bana daha 2 ay var tüm firmalar aynı değil ama www.babynest.com da satılanlar çok büyük ve uzun tavsiye ederim ben emzirme yastığını da aldım hatta