Neyazsamkabuletmiyorsun1 38 haftalığım doktorumu değiştirmeye karar verdim çünkü dün gece nst ye gittim ebe den hiç memnun kalmadım acil bana hem doktoru hem ebesi hem çalışanların iyi olduğu bi hastane önerir misiniz lütfen kadın doğum doktoru 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
atescan27 Neyazsamkabuletmiyorsun1 ben defalife Manolya hocaya gidiyorum çokta memnunum doğumu dikisleri bile ebelere birakmiyo herşeyle kendi ilgileniyor cnm ve çokta yardımcı oluyor
Bebikinannesi Neyazsamkabuletmiyorsun1 Ben Hatem Nazan Ozdemire gidiyorum henuz dogum yapmadim ama hastaneden ve doktorumdan memnunum
Neyazsamkabuletmiyorsun1 Bebikinannesi bende o hastaneye gidiyorum farklı bir doktora. Ama ebesi 👎👎👎👎
Bgmky Neyazsamkabuletmiyorsun1 ben Defalife a gidiyorum çok da memnunum açıkcası doktorumdan. Ama ebeyi bilmiyorum daha 28. haftamdayım
Bebikinannesi Neyazsamkabuletmiyorsun1 Himm benim ablam 2 dogumunu orda yapti ikisindede sultan ebe ilgilendi cok cok iyiydi . Size oyle birisi denk gelmis demekki🤷🏼♀️
Cansel_2001 Neyazsamkabuletmiyorsun1 özel emek hastanesi mehmet arpacıoglu doktorum çok iyi çok ilgili ebesini henüz bilmiyorum ama yakın zamanda arkadaşım dogum yaptı doktorumuz aynıydı ebesinden hemşiresine kdr çok memnun kaldıgını söyledi 🙏🏻
Msltms Neyazsamkabuletmiyorsun1 NCR ye gidiyorum Emine Kurt Suata çok memnunum deva dan buraya geldi bende doktorumu beğendiğim için devam ettim😊👍🏻 Çok ilgili bakıp ediyor sohbet ediyor gayet memnunum