Eda_tasgrn1 Merhaba kızlar 37+2 haftalık hamileyim ama begegim henüz dogum pozisyonuna geçmemiş başı halen yukarıda sizin bebeginiz kaç haftalıkken döndü :/ teşşekürler♥️
Sezensu Eda_tasgrn1 36+5 bugün kontrolümüz var. Ama dönmediğini hissedebiliyorum sanırım dönmeyecek. Belki bugün sezeryan günü verir diye bekliyorum..
Eda_tasgrn1 Mesudeazem aramızda bir gün var canım bende 37+3 pazartesi kontrolüm var banada ozaman gün verirler herhalde
Sevcandumaan Eda_tasgrn1 bizim de doğum pozisyonunda olmasına rağmen çapı gereği 9,8 cm olmuş . Doktor normal doğuramazsın dedi 35. Haftamda iken şuan 37 olcaz 38. Haftamızda sezaryen olcam 😔
Reyhandemirbasaran Sevcandumaan ben 32. Haftadayim bebeğim dönmüş ama çapı 8.5. Sezaryen mi olur acaba benim de.
Sena00 Eda_tasgrn1 37+ 3 deyim 27 haftadan beri doğum pozisyonunda dün çatı muayenesi oldum kanala girmiş dedi doktor 🥴🙂
Sena00 Eliff3527 kendinizi serbest bırakırsanız canınız yanmaz ben çok kastım kendimi acıdı biraz ama sonrasında hemen geciyo zaten korkmayın
Sevcandumaan Reyhandemirbasaran canım 10 cm’e kadar genişliyormuş leğen kemiği de . Bebeğin kafa çapı büyükse risk doğuruyormuş. Kafa çapı kaç hafta ilerde görünüyor sizin ?
Reyhandemirbasaran Sevcandumaan. Herseyi kendi haftasinda ama kafa çapı 3 hafta ileride. Doktor sadece kafası biraz büyük dedi gecistirdi. İlk hamileliğim cok tedirgin oldum.