emrahedaeslemfamily Jdiebsh aynen öyle olacak tabi kalırsa alacaklarım suan bimin önünde bekleyen 5. Hamileyim ☺
Oglakdorukcum Safie kız 10 kişi oldu burası Allahım yarabbim yaww neyseki hiçbiri hamile görünmüyor 😂😂
Oglakdorukcum Jdiebsh başka yokmu bim etrafta vallahi saldır sende hiç bakmadan sepete koy sonra incelersin 5 dk kaldu
seday93 kızzzlaar bu savaştaaan bennn çıktımmmm aklımdaki her şeyi buldum aldım şükür hadi toplayın gelin 😍😍
DiplomaliEvHanimi seday93 canım ben de müslin bez almak istiyorum 2-3 tane hem reflü yatağının üstüne de severim daha iyi olur acaba malı nasıl resim atma imkanın var mı
seday93 Safie https://i.imgyukle.com/2020/10/09/5UBpE8.jpg ana kucağı mama sandalyesi anne yanı müslin bez iki adet çerçeve içindeki resimler değişip beşik üstüne asacaktım 2 tane ondan 3 paket askı 3 paket askılı badi 0-3 /3-6/6-9 müslin panço kundaj havlusu duş oyuncakları çorap bir tanede beşik içi gri filli yastık piyasada hepsi çok pahalı valla 08:30 da kalktım hemen gittim 3.sıradan yarışmaya katıldım 😍😂
Jdiebsh Bende aldim istedigim herseyi cok kalabalik olunca korktuydum valla ama baya nezaketliydi hanimlar saolsunlar emzik biberon cok hosuma gitti orme yeleklerde oyle bide kizima ilk 100 sozcuk kartlarindan aldim onla ugrasiyoz simdi 😂😂
Jdiebsh Hadibakalim bizim burda bu takimlardan yoktu gelen takimlar hosuma gitmedi almadim bende bunlar guzelmis ama