Seher112 Homeless20 benalıyom ya denk geldikçe ortak renklerden beyaz renk küvet falan aldım ya nasıl olsa onlar her cinsyete gider 😅
Oglakdorukcum Jdiebsh aynen bende ole dusundum zaten renge göre almadım hiçbişiyini nasib cocuk bilmiyor zaten biz onların kafasına koyuyoruz oyuzden onlarda sevmiyor
Homeless20 Seher112 bana göre rengin cinsiyeti olmaz ama işte toplumsal olarak bi değişik görüşte herkes :) beim oğlum olacak ona mor pembe vişne çürüğü giydircem :) kuzım olsaydıda mavi falan giydirirdim.
Seher112 Homeless20 bencede ya her renk giyilebilir biz daha 10 hafta 5 günlüğüz cinsiyetimix henüz belli değil ama denk geldikçe bişeyler alıyorum bende herkes erken alma uğursuzluk diyolar canımı sıkıyolar ya
Papatya-20 Oglakdorukcum aaa mavisi varmıymıs kız herşey pembe dedim ya ama ilk cocuk ve ilk 3 ay renginde gitsin sonra giyer her rengi benim fikrim saglıklı olsunlar da içi dolu olsun aldıklarımızı agız tadıyla giydirelim
Oglakdorukcum Papatya-20 aynen rengine takılmadım bosver mavisi vardı tabi numune gibi iki tane getirmisler cogu sey pembe degildi burda erkek in cok gelmıs biberonuda beyaz aldım rengine bakarsam bıset alamazdm
Papatya-20 minnie123 Googleye hızlı resim. Yükle yaz oraya yükle de resmi sec linki kopyala buraya linki yapıştır