Ozdmrkbraa Ahsenduha ne güzel tarif etmişsiniz öyle 😍 99dan sonra vitesi boşa almışız sanırım koşturarak gidiyoruz resmen 83 olduk bile 😀
Deletedmom362 ikizminikler diger posttaseni bulamadim dun yanlis anladığımdan dolayı çıkış yaptim sana . Kusuruma bakma olurmu 🙏
TugceTok06 Ozdmrkbraa son haftalara geldin mi zaman gecmiyo bacımm 37+4′teyizzz oglusum gel artik diyee anlasmaya calisiyorum paşamızla ☺☺☺
Deletedmom362 ikizminikler yeter artik olan posta bi adam karisini ariyordu yazmistinya hni gülmüştün bende yanlış anladim yorumunu gulunecek ne var yazmıştım kusura bakma tmm 🌸
Ahsenduha eymenMomy_ inşAllah bi an önce kavuşuruz canım, ilki 2 olcak çok çabuk büyüdü gözümde şimdide oğlum gelsede bende kokusunu içime çeksem diye bakıyorum bi yandan kızıma yoldaş olsun istiyorum 😍🤗
Ahsenduha ikizminikler Allahın izniyle iyi olcak canım iyi düşün iyi olsun 37 dolduktan sonra korkma hiç 🌼🤗
Ahsenduha ikizminikler doktor bi sıkıntı yok dediyse korkma canım tadını çıkarmaya bak, strese sokan çok oluyo ama sen onlarla konuş kafanı dağıt hemde iki minnak ne güzel bişi 😍🤗
Ahsenduha eymenMomy_ Allah Razı olsun canım, Rabbim inşAllah iki duyguyu sizede yaşatır, ilk gebeliğin heycanı daha başka tabi 🤗