Ayseee3 Acemiianneee aynn bende belimin agrisindan kivraniyorum kasıklarım da da sürekli ağrı var benim 3. Bebeğim diğer ikisinde hiç böyle olmamıştı.☺️☺️
Acemiianneee Ayseee3 Ayy cok geçmiş olsun bu senenin bebekleri biraz yorucu oluyor sanki 🤭 kilosu boyu filan nasıl sizin cimcimenin😊
Ayseee3 Acemiianneee saol canm biraz oyleler galiba kilosunu boyunu hiç bilmiyorum en son 18. Haftada gittim 270 Gr di şimdi ne oldu salı günü ogrenecem ins. Senin nasıl iyimi
mom2020 1235 ben ikinci el aldım bebek odası die ama tabi arastırıp kaliteli olabı aldım koku derdi de yok, gönlümdekini de buldum hem😍
Acemiianneee Ayseee3 Çok şükür haftasıyla uyumlu bizim cimcime de hepsi sağlıkla zamanında gelsin insallah😊
Senadgm Sezaryan veya normal doğum olacağı kaçınca haftada belli oluyor özellikle doğum sezaryan olabilir tanısı kaçıncı haftada konuyor.?
Busraveminisi1 Senadgm genelde son andaki doğum başladığında bir komplikasyon varsa bebek ters geldiğinde suyu azalmışsa kakasını yapmışsa annenşn çatısı uygun değilse sezeryan oluyor kalan gidişatta normal
Mujizam Msltms Çok şükür bende Ocak annesiyim 59 gün kaldı kızımıza kavuşmaya inşallah Allah sağlıkla kavuştursun bebişlerimize
Busraveminisi1 Mujizam amin canım 🥰🙏🏻Benimde son 49 günüm kaldı son ultrasona göre bakalım beyimiz ne zaman gelmek isterse🙈
Mujizam Busraveminisi1 ilk doğumda acemilik birşey bilmiyorum gitip çok kolay dikişsiz normal doğurmuştum ikincisida çok heyacanliyim ve korku da var 7 sene sonra doğurmak inşallah ilk dogumum gibi kolay olur Allah hepimize kolay ak yolundan versin
Busraveminisi1 Mujizam maşallah ne güzel benim de ilk gebeliğim inşallah sizin gibi dikişsiz kolay doğururum 🙈