Ebrumelisaa Kadriye Lina ismi nasil sizce vefat eden kaynanamin adini koyduk lina diyoruz basta cok tepkiliydim ama esimi de kirmak istemedim simdi kulagima hos geliyo nedense sizce nasil oldu
ikizminikler Ebrumelisaa bi defa daha görmüştüm bu postu 🤦🏻♀️ O zamanda beğenmedim şimdide 😑 kesin kadriye olcaksa bari sen lina yerine başka bişey bulsan?
Unlukacar Ebrumelisaa canım uyumsuz olsada zaten tek isimle çağırmış olacaksınız maksat eşinin gönlü olmuş olur bence
Aydeniz09 Ebrumelisaa Kadriyenin yanına daha makul bir isim olsaymış kadriye lina olmamış hiç 😶 Yani biri anya biri Konya hesabı😶
Bebislerimiz Zaten kadriyeyi kimse kullanmaz ama istemiyorsan esine sürekli aklimza annen gelir üzülürüz gibi seyler de
AlpCinarim Ebrumelisaa canım bana uyumsuz geldi acikcasi, başka secenekler dusunebilirsin, ya da çift isimden vazgeçebilir sin
Defneninannesi19 Ebrumelisaa kadriye koymak istiyorsa bence kırmayın çocuk netice de ortak ama Lina pek hoş olmamış başka isim düşünebilirsiniz bence
Tugba_0 Eşinide kırmak istemiyorsan bence göbek ismini kadriye lina da kimlikte olsun çünki biri Anya biri Konya oluyor uyumsuz
forever23 Ebrumelisaa yani uyumsuz olmuş hiçte öyle denildiği gibi olmuyor.Kimlikte iki isim yazılınca genelde isteyen istediğini söylüyor ve sürekli sıkıntı çıkıyor.
bburcu Bu postu daha önce de açtın bence içine sinmiyor ama kendini rahatlatmak istiyorsun sanırım ☺️
mrs_elisah Bence kimlikte Kadriye yazmasın. Madem eşinin icinde kalıyor göbek adı yapsın. İlerde okula gidince gençlik cağında üniversite ortamında arkadaşları dalga geçse nasil bir buhran yaşar o çocuk düşünemiyorum bile.
forever23 mrs_elisah size gerçekten katılıyorum benim adım bile bu kadar uyumsuz olmadığı halde benle de dalga geçiyorlardı.Gözde jale adım. Kadriye lina düşünemiyorum bile.
Deletedmom399 Ebrumelisaa canim sürekli bununla ilgili post açıyorsun ama bu senin vereceğin bir karar. Burdaki insanların fikirleri seni istediğin sonuca ulastirmaz aksine kafanı daha da karıştırır. Ayrıca bir ismi seversin yada sevmezsin başka bir alternatif yok ki herkesin düşüncesi de farklı olur bu konuda. Kadriye koymak isteyeceğim bir isim olmaz şahsen.
MehZey Ebrumelisaa kulağına hoş geliyorsa kimseyi düşünme Lina güzel bı isim kadriyeyi degisebilirsiniz