Mucizeninannesi07 Merhabalar ilk hamileliğinizde kanamalariniz yüzünden erken doğum yapıp ikinciye hamile kaldığınzda nsl gecti?korkularm var yasayanlar yorumlarsa cok sevinirim.
Mom-2 Mucizeninannesi07 bileğim yok canım üstte kalsınn diye yazıyorum sağlıcakla kucağına al inşallah
Unlukacar Mucizeninannesi07 canım hiç öyle aklına getirme strese girersin bol bol dua et canım kontrollerini tahlillerini hiç aksatma canım
Ozlenenclk6144 Mucizeninannesi07 kuzum iki kızım var ikiside erken doğum ilki erken olunca biraz daha dikkatli olmak gerekiyor inşallah seninki zamanında gelir
Ftm-Srgn Mucizeninannesi07 bu konuda değil de benim ilk hamileligim 9 ay bulanti ile gecti ve bu ikinci hamileligim yine ayni bulantılarla geciyor.ilki nasilsa benim 2. De oyle oda ki cinsiyet farkida var
Aydabdullah Mucizeninannesi07 ben 35+2 gunluk iken dogurdum su an iki aylik ve ben hamileyim ama hic korkmuyorum Allah yazdi ise olur 🤲🏻
Mucizeninannesi07 Ozlenenclk6144 erken doğum sebebiniz neydi? Ilki kac haftalk ikincisi kac haftalk doğdu
Mrve_12 İlki 35 haftalık doğum yaptım şimdi tekrar hamile kaldım ve beş ay ara ile şuna 13 haftalık hamileyim şok stresliyim Buda erken doğacak diye çok sorunlu gebelik ve doğum yaşadım çok korkuyorum