Mirmom 32 haftalık gebeyim doktorum maden suyu ıcmeme ızın vermedı asıt oldugu ıcın e hanı magnezyum ıcın ıyıydı bu forumda boyle okuyodum hamıslerden😂
Elif_gur12 Mirmom benim arkadaşıma sade olandan iç demiş ama hergün değil arada bir ben de bir dahaki gidişimde soracağım ben içiyorum ama haftada 2-3 kere falan
Cigerciemo Mirmom hali hazirda kullandiginiz kalsiyum magnezyum ilaciniz varsa. Birde maden suyundan alip bebegi kemiklestirmek istememistir doktorunuz. Eger tabi dogum normal olacaksa. Normal dogumda bebegi esnek bekler doktorlar zorlanmamak adina
Ozdmrkbraa Mirmom bana doktorum günde iki şişeye kadar içebilirsin ama yine de bir şişe iç sen dedi 28+1 im
Mrve233 Ben günde 2 taneye kadar içebiliyorum şaşırdım doğrusu 🤔 Ama her hamilelik aynı değildir, doktorunuzun tavsiyesine kulak verin bence😊
Ozdmrkbraa Nasippp ya onda çok tereddüt ettim kızılayın bi magnezyum olanı bide mineral olanı var benim düşük tansiyonum olduğu için doktorum kızılayı önerdi sodyum açısından seni dengeler dedi ama hamilelikte tansiyon sorunu yaşanabileceği için beypazarı öneriliyor
ecemeric Mirmom ben daha yeniyim 7 haftalık hamileyim ama bana da özellikle günde 1 şişe maden suyu önerdi
Zeynepahmett Mirmom aa ben hem eklem ağrıları için iyi diye hem bebek kilo alır diye her gün bi tane içiyorum mutlaka. Şaşırdım ben de