Nur2016 Hashasim2020 bendede 20.haftalarda yattigim zaman gogusler sikisinca sut gelirdi simdi 37.haftadayim oyle durum yok. Bende merak ediyorum dogum yapinca gelecekmi diye
Elif_gur12 Hashasim2020 benimki yumuşacıktı hiç öyle taş gibi olmamıştı sütümde çok iyi geliyordu dinleme kimseyi doğumdan sonra hep emzirmeye çalış bebek çektikçe geliyor. Sonralarda süt dolunca şişiyor.
minik0507 Hashasim2020 bende 33 haftamdayim benimde cok sert degil yumusak geliyor bana cok buyumedide sanki goguslerim ayni gibi. Ama bi kac hafta once sut gelmisti ara ara cok az . Bende merak ediyorum acikcasi sutummu fazla olmicak diye
Pnrysr Hashasim2020 onunla hiç alakası yok, doğumdan sonra öyle bir geldi ki benim göğüslerim küçüktür ben bile inanamadım:) doğurduğun anda zaten gelecek ama iyi beslenme ve kesinlikle bolca suyla çok daha fazla gelecek, emin ol, canını sıkma🌸
Slnbsr Hashasim2020 ayy o çevreyi yakacam ben boş konuşan çevre sen deki ayy öyle bi sütüm geldi şimdiden akmaya başladı de kudursunlae😀
Ozgevebebegi Hashasim2020 valla canım benim hiç dert etme. Benimde göğüslerim yumuşacıktı. Doğum yaptım hem de sezaryen yavrumu kucağıma aldım göğsümden süt aktıı ve meleğim afiyetle içti 😇 Ben de senin gibi üzülürdüm duşta masaj yapar süt aksın diye ağlardım. İnan hiç gerek yokmuş. Boşuna üzülmüşüm.
Hashasim2020 Ozgevebebegi gerçekten mi şuan beni aşırı mutlu ettin canım Allah razı olsun inşallah benim de öyle olur çok teşekkür ederim 😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻
Ozgevebebegi Hashasim2020 olur olur inşallah 🧿🤲🏼 Sadece dert edip kendini üzme stres yapma hem kendine hem bebeğine yazık. 😇🥰
Aslihansahintas Doğumdan sonra gelir Eger isterseniz hurma ve süt arttırıcı çay kullanmaya başlayabilirsiniz stresten uzak kalın zamanı gelince gelecektir
Hashasim2020 Aslihansahintas hurmaya başladım bir de humana çay aldım acaba şimdiden içsem sorun olur mu 38+2yim 🥰 inşallah gelir çok teşekkür ederim ♥️
Aydabdullah Hashasim2020 sertlesme genelde emzirmeyince sut durdugu icin olur diye dusunuyorum bende oyle oldu cunku ama simdi gogusune merak edip dokunma dogumu tetikler😉