UmutVar 2tarama icinn ulstryona girdim sonucta amniotik bant gozukuyor diye tepeceige perinatoloji bolumune sevk yazdi ama o bölüme randevu alamiyorum sevk.kagidi ile gittimde ayni gun muane olabilirmuyuz acana ? Bilgisi olan basina gelen yazabilirmi?
esraizmirli UmutVar elinizde sevk kağıdı varsa gidin size yardımcı olurlar doktor yönlendiriyor sonuçta
gulbahar0505 UmutVar sevkle gidince o gün sıra varsa muayne olabilirsin diye biliyorum yoksada ordan randevu verirler
Bsnjsksnnnskm UmutVar meraba canım bn gttin oraya sabah saat 7 de gidip sıra aliyosunuz sâat 9 da muanne ediliyosun doktorları çok iyi geçmiş olsun şimdiden ben orda amniyosentez oldum ve çok memnun kaldim
UmutVar Bsnjsksnnnskm icim rahtladi herkes birsye söylüyor bide odemisten gelcez teşekkür ederim ins bnde memnun kalirim drlardan 🤲🏼
Bsnjsksnnnskm O bölüme randevu veerilmiyi canım ya öğlenden snra saat 1.30 da sıra alicaksin yada sabah erken gidip sıra alicaksin öğlenden snra bazen sıra kalmaya bilir
UmutVar Bsnjsksnnnskm bizm icin en iyisi erkenden yola cikmak o zaman teşekkür ederim 🤲🏼 hyrli haberler alirim ins
Bsnjsksnnnskm Kantinin hemen yanından sıra alicaksin canım içeride falan değil sıra alimi aklında bulunsun