Tubisssss Nesse86 o kişiden kişiye degısıyo dıye biliyorum ben kımı bulanıyo kımı ilk 3 ay dan sonra baslıyo bulantısı diye biliyom
Ebrumihrimah Birgul_by19 benim de son adet tarihim 30 Ağustos cuma doktora gittim 5 haftalık dedi 2 hafta sonra da kalp atışlarını dinleticek nasip olursa 🙏
Ebrumihrimah Medihadct benim de 30 Ağustos son adet ama doktor 5 haftalık dedi burda ki uygulama 6 haftaligi gösteriyor kafam karıştı 🤭
Ebrumihrimah Serapveminikleri 29 Eylül’de yaptım 175 1 Ekim’de 490 5 Ekim’de kese görünmedi doktor birdaha istedi 7 Ekim’de gittiğim de kese gözüktü fakat kanama alanı çok dedi progestan verdi içim rahat etmedi başka doktora gitti cuma günü oda keseyi gördü karnımdan kanama felan görmedi ilacı kullandirtmadi ve 5 haftaliksin dedi
Serapveminikleri Ebrumihrimah inşallah sağ salim alırsın kucağına ,,🥰bende yarın keseyi görmeye gidecem
Kubradirlik Hanife61 merhaba benimde son reglim 5 Eylül sizin şunda keseniz ultrasonda göründü mü ben 2 gün önce tekrar kan testi yaptırdım B-HCG 1870 çıktı bi problem var Mıdır acaba
Melisakale Merhabalar adetimden iki gün sonra kan testinde beta hcg 132 5-0 çıktı gebelik denildi ama oran biraz küçük denildi dizinde benim gibi olup yükseldiği oldu mu cevaplar mısnız ☺️
umyahsn1010 Eeliff_ sağolun hayırlı olsun inşaAllah hepimize. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah🤲🙏
Tubisssss Melisakale ben kan vermedım test yptım cıktı sonra doktora gttım Unturosn da baktı kesem cıktı ztn kana gerek duymadı doktorum
umyahsn1010 plakayerli ben ilk sağlık ocağına gittik o ilacı verdi banada. Yarın inşaAllah hastaneye gidicez kesesini görebilirsek inşaAllah çok iyi olur 🙏 herkes başka kullanıyormuş banada dediler bu iyi değil diye ama yarın doktora sorucam bakalım ne dicek.
plakayerli umyahsn1010 bi doktor bana folbiolu dörde bölüp kullan dedi her gün bir hapın dörtte birini iç dedi yani. Ama dörde bölünce toz oluyo parçalanıyor o yüzden ben ikiye bölüp kullanıyorum 😬
plakayerli Tubisssss sırf vitamin değerlerine bakmak eksik varsa tamamlamak için bile kan tahlili yapmak gerekmez mi