Anne18 Kızlar merhaba doktorum decavit hapını verdi. Fakat büyük hap yutamıyorum Kırarak içsem bir sorun olur mu
Ozdmrkbraa Anne18 çeltik vardır ortasında kırılabilir anlamında oluyor o kırıp içmende bi sakınca yok o yüzden
Ozdmrkbraa Anne18 yaa demek ben öyle hatırlamışım kırmadan içtiğimden farketmemişim de kırsan da bişey olmaz endişe etme 😘
Duygusuz Ben de uma içemiyorum dediğiöde kırıp iç dedi ben kırarakta içemedim maalesef onun yerine imom verdi Dr
Anne18 Nasippp sen nasılsın nasıl gidiyor kuzum 2li testi yaptırdın mı ben yaptırdım çok şükür temiz cıktı 2 hafta sonra 4lü teste cagırdı kısmetse ona gıdeceğim kuzum
Bebek-geliyor Anne18 aynı hap bende de var ben yutuyorum ama kırarak da içersiniz bence bişey olmaz içiniz rahat etmesi için sağlık ocağına veya doktorunuza da sorarsınız.
Meleknur0721 O ilaç benim kabusum olmuştu yan etkilerine dikkat et.. Kilo yapıyor.. Tansiyonunu falan da kontrol et ben o ilaç yüzünden 1 ay boyunca ölü gibiydim bıraktıktan sonra rahatladım
Fatmanurkor94 Bende ıcmıyorum onu ya kırdım attım ama mıdemı cok agrıttı ıcımı bulandırdı kullanamıyorum onu malesef ama kırırak ıcebılırsın demıstı doktorum
Nasippp Anne18 iyiyim şükür canım Arada batmalar oluyor kasıkta kramp tarzında normaldir her halde bide şuan baş dönmem oldu niyeuse🤦🏻♀️ Oh maşallah canım ben yaptırmadım canım aslında 4 lüye gerek var mı ki
Anne18 Nasippp kuzum doktorum istiyor bende yaptırıyorum sonra vicdan azabı duyarım falan ne olur ne olmaz hepsini yaptırcam kısmet olursa kuzum bende 13+3 haftalığım kuzum git bakalım ne diyecekler bendede baş dönmesi oluyor arada normaldir herhalde