Hatice4270 Güzel anneler bn 6.5 haftalık hamileyim yarın hastaneye gitcem keseyi veya bebeği görebilir miyim kalp atışını duyabilir miyim
Birgul Hatice4270 canım keseyi görmek biraz hcgyle alakalı 2000 den yukarı olması lazım bu da 5. Haftalara geliyor görebilirsin bence ama kalp atışı için erken olabilir beni doktorum 7. Haftadan sonra çağırdı 7+5te hem duydum hem gördüm bebeği
Mom653 Canım ben 4+2 olduğunda kese gördüm Allah nasip ederse yarında kalp atışını dinlemeye gidicem insallah🌸
ecembugra53 Hatice4270 canım beta hcg değeri herkesin farklıdır sebıbkıyle karşılaştırma yapamazsın ven keseyi 5+2 de gördük kalp atışı 6+2 de duyduk
Nuray23 Ikisini de gorme ihtimalin yuksek gec dollenme yoksa. Ben 4+4de keseyi gordum 6+6da kalp atisini duydum cok sukur.
haziranin25i Hatice4270 kese için beta hcg değerinin 1000 üzeri olması gerekir. Kalp atışını ben 6+2 alttan muayene ile duyulur dedi doktor ben istemedim 6+5 de rahat rahat dinledik 🎀🎀
Hilokee Hatice4270 evet canim görme ihtimalin var bende 6+2′ de hem bebeği hemde kalp atışını gördüm duydum .