deletedmom24 sevginas yaylı olanları ben sevmedim göbek gerildikçe gömülüyor gibi oldu çıkardım artık..
Aliasaff sevginas bende de vardı karnım büyüdükçe çirkin duruyordu çıkardım bende 2 sene önce taktırdım kapanmaz inşallah
Tubad sevginas ben çıkardım çünkü göbüşüm gerildi 😂 uzun süredir varsa zaten kapanmaz çıkar çıkarmayınca daha büyük sorun oluyor
YazCilegi sevginas Karnın büyüyünce bi yerde sal beni diye isyan ediyor piercing 😅 Göbek deliğin acıyor. Ben çıkardım.arada duş sonrası kapanmasın diye takıp geri çıkarıyorum. 34+1 iz kapanmadı benimki
Htcdmr Esnek piercingler var onlardan aldım. 28 haftalık olucam göbeğim büyüdükce o da esnedi bi sorun olmadı rahat ediyorum şu an. Hamile piercingi diye bakın internette de vardı galiba.
Htcdmr MerveKontakay benim göbek deliğimde sorun olmadı, 4.ay gibi normal piercingi çıkardım plastik uzun olanlardan aldım hamile piercingi diye bulmuştum. Görüntüsünde bi sorun yok bundan sonra da olmaz inş.
Htcdmr MerveKontakay doğrudur tabi herkesin göbeği göbek deliği aynı kalmıyor ki benimde bakalım asıl şimdi şişicek göbek nolcak 😬
Htcdmr MerveKontakay düzeliyomuş ya düzelmese tüm kadınların göbek deliği öyle kalırdı gerilmeden kaynaklı tamamen