Dadaskizi Dün büyük umutlarla yazmıştım. Çokta güzel dilekler aldım. O dileklerinize devam edin. Bugün istediğim olmadı. Biliyorum ki en güzel zamanda olacak sadece biraz sabır. Ben umudumu kesmedim sizde kesmeyin… Yeterki can sağlığımız olsun herşey olur elbet🤲💖
[silindi] Dadaskizi aynen öyle kuzum rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. Ben 10 yıl bekledim 10 yıl boyunca hiç umudumu yitirmedim olacaktı biliyordum şimdi olmasa bile bana da anneliği tatmak nasip olacaktı inanıyordum ve rabbim bana kendiliğinden gebe kalarak evlat nasip etti öyle güzel öyle masum öyle eşsiz bir evlattı ama veren de rabbim alan da doğumdan bir saat sonra vefat etti hem de hiç bir sağlık sorunu olmamasına rağmen. Sabrettik şükrettik rabbim 10 yıl sonunda bize nasip ettiyse ve aldıysa vardır bir bildiği bize cennette evlat sevgisini nasip etti demekki. Doğumdan tam 4 ay sonra yeniden gebeyim canım 7+1 Allah’a şükürler olsun. Rabbime İnan duanı eksik etme canım o görüyor biliyor. Hani bazı kadınlar ben hemen hamile kalıyorum çocuk yapma konusunda sıkıntımız yok diyip hava atıp biz kolay gebe kalamayanları küçük düşürüyorlar ya belki de rabbim onları ilerde evlatlarıyla sınayacak her şey Allahtan kuzum 🤲🤲🤲❤️❤️❤️Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin ❤️❤️
ikizminikler Dadaskizi Aynen öyle rabbim hayalini kurduruyorsa nasip edeceğindendir. İnşallah tez zamanda olur 🌿
E-v-A101 Dadaskizi hep dua ederim rabbim isteyen herkese nasip et diye ablamın da yok sebebini bilmiyor doktorlar. Çocuk isteyipde kavuşamamak nasıl bir psikoloji Çok İyi biliyorum elim her karnına gittiğinde dua ederim rabbim nasip etsin sağlıkla geldiğinde de dualarımı eksiltmeyeceğim yeterki sizler. Umut etmeyi bırakmayın 🌼🌼
turansmom1 [silindi] Bende hemen hamile kaldım bebegim olacak ama böyle birseyin havasi atilır mı gercekten aklım almıyor? Seninde başın sağolsun kuzum, rabbim inşallah karnındakini sağ salim kucağına almayı nasip eder vardır her şerde, bir hayır❤
Dadaskizi E-v-A101 Amin inşallah rabbim her isteyene akıllı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah. 🤲❤
NagihanAfra Dadaskizi aynen canım sakın ümidini kesme rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun bende 8 yıl bekledim ahh ne zor günlerdi psikolojim bozuldu tedavi bile gördüm ne kadar cok agladım neler yasadım rabbim biliyo sonra kendiliğinden hamile kaldım herseyin bir vakti saati var demekki biz ne yaparsak yapalım allahın dedigi olur diliyorum ki rabbim bu sevinci en kısa zamanda sanada yaşatsın🤲
[silindi] turansmom1 o kadar çok vardı ki etrafımda canım dalga geçercesine konuşan rabbim büyük kuzum. İnşallah canım inşallah herkes sağ Salim alsın yavrusunu kucağına ❤️❤️🤲🤲
saramomy Dadaskizi hiçbir sağlık sorunumuz olmadığı halde 1 yıl 3 ay sonra hamile kaldım her ay eczaneden test alıyordum artık utanıp kendi evime çok uzak eczaneye gidip test almıştım hiç umudum yoktu o ay sadece 1 kere olmuştu eşimle birliktelik ve test 2 çizgi çıktı şoklardaydım hemen ağlamaya başladım ve eşimi arayıp söyledim hemen hep dua ettim Rabbime bana hayırlı sağlıklı bir evlat ver ve normal Doğum nasip et diye 3 Ekim Cumartesi normal Doğumla kızımı kucağıma aldım asla duadan zikirden vazgeçmeyin ben sabah namazından sonra güneş doğana kadar bebeğim olsun diye zikirler çekiyordum tek seferde hamile kalmak normalde çok zordur ama Rabbim ol der ve olur bir sağlık sorununuz yoksa doktora oraya buraya değil Rabbime yönelin Rabbim tüm isteyenlere emanetinden nasip etsin sizede en kısa zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah🤲🏻💕
turansmom1 [silindi] yani ne bileyim bedduada etmek istemiyorum döner dolaşır beni bulur yine. Allah akıl fikir versin ne olursa olsun Rabbim kimseyi evladıyla heleki evladının acısiyla sınamasın🙏
lisansli_Mom49 Dadaskizi nasibinde varsa elbet olacak canm Allah’ın taktiri rabbim sevindirsin seni ve olmayan herkese nasip etsin