sehrengiz_8 annelinkoo çok güzel çok sevindim sizin adınıza baya ilerlemiş hamileliğinizde kaç haftalıksınız peki
annelinkoo sehrengiz_8 4+5 beşinci hafta sanırım ilerlemiş mi oluyor gebelik yolk kesesi görülünce 🤩 hiç bilmiyorum ilk olcak Allah nasib ederse. ama çok afedersiniz bugün pembemsi bi akıntım oldu heyecandan doktora da soramadım iki üç kez oldu anormal bişi değildir umarım
sehrengiz_8 annelinkoo ben 4+5 te gittiğimde 0,76 mm idi kese gözüktü sadece yolk sacı haliyle görülemedi yakın zamanda kalp sesini de duyarsınız İnşaAllah ben de bugün itibariyle 5+0 ım
sehrengiz_8 annelinkoo açık kahverengi lekelenmem olmuştu benim de doktora gittiğimizde normal beklenilen bir durum dedi. Ancak her ihtimale karşı da düşük ilacı kullanıyorum
annelinkoo sehrengiz_8 aa iki gün war aramızda ne güzel inşAllah herkesinki sağlıkla ilerler o biraz tedirgin etti ama inşAl tekrarlamaz inşAl duyarız miniklerin kalp atışlarını 😇🙏🏻🤲🏻
annelinkoo sehrengiz_8 ya ben o an akıl edip soramadım uçtu gitti aklımdan sadece folik asit we coraspin kullanıyorum
sehrengiz_8 annelinkoo İnşaAllah hayırlısıyla duymak dünyaya getirmek nasip olur. İnsan bu süreçlerden geçince anlıyor anneliği anne olabilmenin zorluğunu tuhaf ama gerçekten muhteşem bir şey bu annelik iç güdüsü
sehrengiz_8 annelinkoo isterseniz tekrardan bir daha bir gidin çünkü hamilelikte bu akıntıları ciddiye alıyorlar ihmale gelmiyor ancak bu aylarda yerleşme kanaması olabileceği için ya da fazla östrojen hormonu salgınlandığı için normal karşılıyorlar.
annelinkoo sehrengiz_8 ewet gerçekten de öyle anne olunca anlarsın diyolardı henüz dünyaya bile getirmeden o manewi duygu bürünüyor
haziranin25i annelinkoo müjdeli haberinizi bekliyorum valla 🎈🎈 bende ikiz bebek çok istedim ama nasibim tekmiş 🤗
annelinkoo sehrengiz_8 umarım öyledir benim haftaya kadar gitme durumum yok ki uzak biraz inşAl tekrarlamaz yüreği ferah tutmaya çalışıcam 🙄
Nisaa46 annelinkoo Canım benimki normal gebelik ve sadece iki katı artıyo doktorum olması gerektiği gibi bende 4+4 ama benimki 3500 4000 seninki biraz fazla 🙄Doktoruna hemen danış
annelinkoo Nisaa46 sordum bugün bi problem yok başta yawaş ilerler sonra hızlanır dediler o yüksek diye kese de göründü bakalım içini de görebilcek miyiz 😇
Mavi46 annelinkoo canım gayet normal ablam da hamile hiçbir belirti göstermedi ne bulantı ne bel ağrısı çok rahattı valla 😀. Sen kasma kendini illa midem bulanacak veya bel ağrısı çekicem diye düşünme🙈. Herkes farklı belirtiler yaşıyor ilk zamanlarda bel ağrım olmadı sabahları da bulantı oldu. ben şuan 22+3 üm bel ağrısını asıl şimdi çekiyorum 40′a kadar ne olur bilmiyorum 😂🙈
annelinkoo Mavi46 gerçekten herkesin anatomisi, herkesin hassasiyeti farklı oluyor canım ultrasonda o keseyi görmek bile rahatlattı, inşAllah miniğimi de görürüm sen de inşAllah göz açıp kapatıncaya kadar alırsın kucağına 😇🥰