Deletedmom54 Kızlar 3 gün önce bacağıma kramp girdi uyurken , 3 gündür bacağımdaki agri gecmedi yururken adımlarımı hesaplıyorum ne kadar az basabilirim diye :( Nasıl gevşetebilirim
turansmom1 Deletedmom54 magnezyum özelliklede ilac olarak magosit çok faydasını gördüm, görüyorum. Birde maden suyu sade kramplara ve mide yanmasına çok iyi geliyor
34Gizem Deletedmom54 bende de oldu geçtiğimiz aylarda. kas gevşetici kremler ve sıcak havlu koyarak 2-3 güne düzelttim ama çok fena oluyor biliyorum :(
Deletedmom54 magnezyum daha önce doktorum vermişti ama bana çok pahalı geldi 250 lira falandı almadım. benim zaten gebelik öncesi de magnezyum ile ilgili şikayetim vardı sizlerin kullandığı magnezyum ilacının fiyatı nedir? turansmom1 eymenMomy_ 13Aea Bsra41
turansmom1 Deletedmom54 ben toplu alıyorum her gidişimde 4 5 kutu yazıyor ama 20 30 lira civarı birsey beninki
Deletedmom54 eymenMomy_ bilemiyorum ki hiç almadım zaten ama içinde çok vardı , 200 tane falan suda eritilen tozdan oluşan bir şeydi sanırım
Bsra41 Deletedmom54 Belki bitkisel bir ilac yazmıştır sigortanın karşılamadığı o yüzden o fiyat olabilir
eymenMomy_ Deletedmom54 benimkide suda eritiliyor çok pahalı geldi sizinki.. sigorta mi karşılamıyor acaba
Deletedmom54 eymenMomy_ sanmıyorum karşıladığını , ben fiyatına internetten baktım çok yüksek olunca sormadım bile eczanede. kramplarım geçmişti önemsemedim ama yine başladı.
Deletedmom54 eymenMomy_ kendi doktoruma da söylesem yazar gerçi daha uygun fiyatlı ama ben kullanmadığım için üstüne duşmedim doğrusu bi de hepsi pahalıdır sanıyodum , tekrar sorucam