Unzile35 Alyaa ben Zofran kullandım aynı sayılır içeriği 13. Haftadan sonra bulantım azalınca almadım 14. Haftadayım şuan bitmek üzere diyebilirim
Berra Alyaa ben 1 aya yakın toplamda hastanede yattım kusma ve bulantı yüzünden kullanmadıgım mıde bulantısı ılacı kalmadı içlerinde en ıyı gelen zofrandı oda bellı bır sureden sonra etkı etmedı bana 17. Haftamda bıttı bulantılarım o vakte kadar kullanmıştım.
Elifdilara Alyaa .ben de bir kutu aldim ama bana fayda etmedi yine kustum o yüzden kullanmadim ilac sonucta faydası da oluyor zararı da.
Fdnozc Alyaa bende kullandım bulantılarım geçmeyince cektim Yanı bidaha İlac kullanmak istemedim zamanla geçiyor zaten kusma bulanti
Berra . Çaresız kalınca mecbur kullanıyor ınsan banada soyluyordular. O soyleyenlerin bulantı ve kusma az olduğu ıcın bılmıyorlar. Tek kurtarıcım o donemde serum ve zofrandı. Hıperemezis teshısı konulmuştu bana. ben senı cok ıyı anlıyorum.
Alyaa Berra evet canım o ilacı kullanmayınca 1saat içinde 3defa istifar ettim bugün bizde çektik senden daha kötüydük yinede ilaç kullanmadık diyorlar