Dilara1503 lalekosekrdg kasıklarım ağrıyordu göğüslerim çok hassaslaşmıştı öyle anladım ben normalden farklıydı
gkcy lalekosekrdg eşim benden çok istiyo olmayınca o da üzülüyo bakalım daha belli bişey yok bakarsın 4-5 gün güzel haberle gelirim buraya ☺️🤲
Esmakrcn demioz merhaba canım bırsey soracam benımde adetım düzensız ve ben en son Eylül 13 de adet oldum ne zaman test yapmayalıyım nasıl hesaplıyorsunuz
Zeyne_yusuf0142 Esmakrcn valla canım bnde 8 eylülde adet oldum ve iki gün önce test yaptm neğatif çıktı ilk gebeligimde 1 ay 10 gün sonra ögrnmştm
demioz Zeyne_yusuf0142 canım benim adetim gecikmişti çift çizgi çok netti doğum yaptım ben darısı başına inşallah
Yasemnkrbulut2311_ Ben de varım ama adetime iki gün kala öğrendim ben göğüslerim de acı oluyor ve belim çok acıyor öylesine bir test yapayım dedim ve pozitif çıktı dün doktora gittim kese gözükmedi ama kanda pozitif çıktı bakalım yarın tekrar gidecem çok heyecanlıyım
TugceG lalekosekrdg ben oyleydim ilk bebeğimde 2 3 gun pedle gezdim heran gelir diye 😂😂 şimdide 3 gun once ogrendım hamile oldugumu ama bu beklenmedik gebelikti o yuzden hiç ama hiç beklemdim imkansıza yakın dıyodum hatta bugun yarın olcam derken test yaptım pozitif gerci daha doktora gitmedm boş gebelikmidir normalmidir biliniyorum
lalekosekrdg TugceG kuzu zaten beklenmedik halde hamile oluyorsun ben 4 gizle beklıyorum kesin degılımdır
TugceG lalekosekrdg istiyordan eger inşallah hamilesindir canım. Benim kızım küçük olduğu için açıkçası istenıyorduk bize sürpriz oldu inşallah sende hayırlj haberi alırsın🙏🏻
DefneUraz lalekosekrdg ben adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı her wc gidişimde şimdi olacam diyordum adetim geçiyordu 10 gün geçince test yaptım pozitif🎈
Deryass1 Adet olacakmışım gibi acayip kaşık aştım oldu 2 gün boyunca sonra adet günüm geçti agrılarda gitti hamileymişim
Gofrett lalekosekrdg ben varıım, adetime 3 gün kala oldum olucam derken kendimi tuvalete zor atıyordum kanamam geldi şimdi oldum diye pedle geziyordum, ama sonradan öğrendik ki hamileymişim, bende belirtiler aynıydı adetle