Hayalim_s Haftada 1 kez falan ara ara kıpırdamısını hissediyorum ama çok değil yani tekme vs hiç olmadı şimdiye kadar Normal mi sizce
Mhrbnylcn Hayalim_s 20.haftadan sonra başlar demişti benim doktorum.bende bu haftalarda az az hissediyordum sanki bi kus kanat çırpıyor gibi yani emin bile olamıyordum bebek mi diye.sabirli ol hissedersin mutlaka ilerleyen zamanlarda.her bebek bir değil çünkü
birtosbikannesi Hayalim_s cnm ayni haftadayiz bnde hissedemiorum ilk hamileligim anlamiyorum cok nadir dedigin gibi
halitefe Hayalim_s korkulacak bişey değil ama baya gecikmiş canım ya karın kasların çok iyidir yada kilon falan varsa etkiliyormuş hep hissetmeyi
ygmurnuuur Hayalim_s canim gittiginde konuş bende 18 19 haftamda hissetmiştim evet şuanda da düzenli değil ama hareket ettiğini rahatlıkla hissediyorum oynadığı zaman kıpırtı değil bu haftalarda sert hareketlere biraz başlaması gerekli ama bilmem belki karin bölgen kalındır
Missknowitall Bebeğin duruşuyla ilgili olabilir siz hissetmiyorsunuzdur ama o hareket ediyordur bence. Tabi doktorunuza sorun mutlaka ultrasondan baksın tedbirli olmakta fayda var 🙂