Defnederen minikcivcivim inşallah ben hiç böyle hissetmedim kendimi şiş resmen elimle bile değdiğimde hissediyprum sağ kasığımda değil sol kasığımda var ağrı batma gibi saat 2 de tekrar yapıcam test sen naptın ne dedi doktor
blueberyy00 Defnederen faydası oluyor evet ama ınan olacağı varsa hiç yatmadan bile oluyor onu kendine stres yapma hiç
minikcivcivim Deletedmom360 canım üzülme ya 🙏 daha adetine var belki o zamana kadar büyürler. Ne dedi dr. Ilaç felan verdi mi. Ve döngün bugün kaç oldu
minikcivcivim Defnederen malesef gidemedim. Eşim hastalandı yatakdan kalkamadı bugün kaldı yani Bende ne o his var ne başka bişiy. Sadece göğüslerim agriycak gibi. Belki de saha erken olduğu için his etmiyorum 12.Gün sonucda sende mi gittin bugün canim
Deletedmom360 Defnederen bilmiyorum hiç gelişmediğne göre demekki söylemeye gerek duymamış kendi olması gereken boyutta demekki
Defnederen Deletedmom360 sende alırsın kaybetme umudunu gercek diyorum bak bunu verdi ilacı takip ettim ovulasyonlada elimizde değil stres yapıyoruz yapmamız lazım ben hiç ümitli değildim cıkmaz dedim dakika tuttum baktım ki yumurtlama
papatya35 Kılman kullandığım ay hamile kaldım iğneye gerek duymadı doktor yumurtaların biri çatlamıştı bile gittiğimde kalan 2tanesi çatlar kendisi dedi Allah’a şükür şuan 18+3 hamileyim kızımı bekliyoruz Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin 🥰
minikcivcivim papatya35 böyle umut dolu sözleri duyunca daha çok seviniyor ve umut doluyorum ya. Bizlere de dua eder misiniz 🙏🌸 allah analı babalı büyütsün inşallah. Rabbim. sağ saglim kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
minikcivcivim kardelen214 ah canim ya yok bugün gidemedim ki :/ eşim rahatsızlandı. Yarına aldik tekrar randevu. Ya birde daha erken gibime geliyor erkenden gidip büyümemiş demesini duymak istemiyoru. Daha sat.uzerinden 12 gün geçti. 14.ya da 15 gün çatlama olursa var daha
minikcivcivim Deletedmom360 adet kaç gun de bir oluyor ki canim . Diğer ay olur inşallah canim umudunu kaybetme. Ilaclarina devam et. Allah yardımcımız olsun 🙏 en en en hayırlı bir şekilde rabbim nasip etsin canım inşallah
Defnederen blueberyy00 minikcivcivim [url=https://hizliresim.com/o4v96Q][img]https://i.hizliresim.com/o4v96Q.jpg[/img][/url]