minikcivcivim Defnederen canim hemen yelkenleri indirme başka ilaç vermiş işte sen stres olursan üzülürsen daha çok etkiler vardır mutlaka çözümü
Defnederen songul-123 Asoooo13 Asoooo13 esraizmirli E-v-A101 minikcivcivim kardelen214 Deletedmom360 blueberyy00 balperisi_71 kızlar ovulasyon testi yaptım bakın nolur ben ümidimi kaybetmedim bir masaj var onu yaptım yumurtlamayı tetikliyormuş ilacada başladım
minikcivcivim Asoooo13 maşallah 🙏inşallah tutar Çatlatma iğnesi yapmadı değil mi Sizde mi klomen kullandınız
minikcivcivim kardelen214 klomene başladım canim ben pazartesi yarın ilaç biticek pazartesi kontörlüm var 🌸🙏 inşallah büyür yumurta
Defnederen Asoooo13 4 tane yumurtam olmuş 4 taneside 9 mm dozunu yükseltmek istemiyorum kist miyom yok sende yükseltirsem kist olur bu sefer karışık bir tedaviyle gideriz yolumuz uzun olur dedi duphaston 10 mg ilac verdi bunu kullanıcam şimdi
Deletedmom360 Defnederen hayırlısı olsun inşallah üzülme 😔 bende yarın gidicem bende çok tedirgin ve heyecanlıyım
E-v-A101 Defnederen temizlik yaparken buldum. Söylediğim ilacı öyle bir yere koymuşum ki aklın şaşar hamilelikten önce içtiğim bitki çaylarının. Yanına koymuşum 😁😁😁 İlacın ismi Femara 2.5 mg
kardelen214 minikcivcivim inşallah canım ben de başlaycağım ama günde bir tane sizdeki pko mu yumurta tembelliği mi
Defnederen blueberyy00 4 tane yumurtam olmuş 4 taneside 9 mm dozunu yükseltmek istemiyorum kist miyom yok sende yükseltirsem kist olur bu sefer karışık bir tedaviyle gideriz yolumuz uzun olur dedi duphaston 10 mg ilac verdi bunu kullanıcam şimdi
minikcivcivim Defnederen elinde varsa ovilasyon yap canim ama seni strese sokuyorsa neden pik olmadi diye takarsan yapma takip etmen daha doğru olur Benim elimde yok yapmıyorum ama zaten çatlamasına var daha 8.Günü döngümün daha çok var
blueberyy00 Defnederen himm inşallah ise yarar bendekiler ne durumda acaba salı gunu de benim kontrolumde