Beyziikoo gamzeserenn Doğum olmadıktan sonra özele devam etmenin pek anlamı yok devlette ki doktorun takip etmesi de gerekiyor. Etliğe gidiyordu orada sorun olduğu için doğuma şehir hastanesine gitmiş.
gamzeserenn Beyziikoo Devlette sürekli farklı bi doktor olduğu için özele muayeneye devam ediyorum doktorum çok iyi istediğim zaman arayıp mesaj atıp soru sorabiliyorum devlette o şansım çok yok oyüzden devam ediyorum
Beyziikoo gamzeserenn Yani o çok güzel bi artı tabi sizin için ama doğuma da birden devlete gelirseniz belki zor olur o yüzden dedim ama bence siz özelde yapar gibisiniz 😁 Doktorunuza alışmışsınız ne güzel
gamzeserenn Beyziikoo birden değilde ilerleyen haftalarda devlete de kontrole gidiyim diyorum bakalım nasip artık 😅
Beyziikoo gamzeserenn Her şeyi sorarsınız ya doğumunuz da yaklaştıkça hangisi kafanıza yatarsa orası olsun
Tugceasl Kubra8989 evet ya çok anlayışlılar gerçekten . Normalde telefonla çekmek yasak ya bana izin veriyordu doktor izin aldığım zaman
Tugceasl Kubra8989 evet ya çok anlayışlılar gerçekten . Normalde telefonla çekmek yasak ya bana izin veriyordu doktor izin aldığım zaman