0Cerenk ah kuzum çok geçmiş olsun 🙏🏻 İnşAllah bebeğin biraz daha dururda sağlıkla kucağına alırsın küveze girmeden 🤍 Bende 28+4 erken doğum riski olan biriyim.Her sancıyı kasılmayı hareketsizliği ciddiye alıp gidiyorum ve bu arada serklajlıyım..Bu hamileliğimde toplam 4 kere hastaneye yatırıldım takip amaçlı en sonuncusu geçen haftaydı.bebeğim iri bebek olduğu İçin yani kemik gelişimi 30 haftayla uyumlu olduğu için daha da zorluyodu beni.Ama insanların “amaaan tabii ki ağrın olucak ,Bebek yer yapıyo ,ohoooo bende hamileliğimde çok kemik, ağrısı çektim amaaan çocuk bu aşağıda vurur sen uzan dinlen geçer, herşeye hemen hastaneye koşmayın hastalık var !” Tepkilerinden bıktım.Biz çok meraklıyız sanki böyle salgın bi hastalık varken karnımız burnumuzda sancıyla aklımızda bin bir türlü senaryo ve kalbimizde ki acaba erken doğum mu olucak bebeğimi kaybedersem endişesiyle hastaneye gitmeye.Geçen hafta hastaneye yatışım yapıldığında inan Kimseye haber vermedim zaten ziyaretçi yasağı var.Refakatçi olarak bi annem gelebilirdi ama çok covid vakası var annemde kalp hastası diye çağırmadım yardımada ihtiyacım yoktu hemşirelerden bi şey istediğim zaman sağolsunlar yardımcı oldular.Kendi kendime kafam rahat bi şekilde yattım sabah zaten çıkışımı verdiler eşim geldi çıkardı eve geldik sağolsun o herşeyime yetti Allah razı olsun kaynanamların haberi bile yok😂 ..İnşAllah sağlıkla kucağımıza alırız zamanında 🤍