irva Allah razı olsun canım çok sağol🙏🏻
ipekipek rica ederim canım benim teşekkür ederim🙏🏻
Mihre çok dua ediyoruz canım bundan başka çaremiz yok, yapma hiç bişey nolur aman şunu yapalım aman bunu diyoruz ama hata yapıyoruz, Allah korusun evlatlarımızı inşallah🙏🏻💜
Mrymmm__ yok canım çok şükür hiç bi sağlık sıkıntım
Duru999 ay Allah razı olsun dualarınız korur bizi çok sağolun çok, Allah hepimizin evlatlarını korusun🙏🏻💜
merve0128 inşallah vesile olurum çoğu insana burda, insanlar gerçekten önemsenmesi gereken çoğu şeyi önemsemiyor, çok sağol çok teşekkür ederim, amin inşallah🙏🏻💜
Lalin2580 kuzum be içim gitti okurken, melek olmuş o Rabbim’e, Allah izin verirse inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğar benim miniciğim😔🙏🏻💜
snm_ inşallah canım benim bizimki de duysun da gelmesin şimdi😔
Ya benzerlere bilgi olsun istedim bilmediğimiz çok şey var çok, bende her şeyi okuyorum belki yaşarsam tedbir alayım diyorum, inşallah bende bilmeyen birilerine örnek olurum🙏🏻
61Aysen amin canım çok teşekkürler🙏🏻canım bebek kasıldığında karnının şekli değişiyor bambaşka bir hal aldı benimki, aşağı baskı yapması da yani rahmine ağırlık geliyor böyle sanki yere düşecek gibi o içindeki ağırlık öyle bi baskı, tutma ihtiyacı bile duyuyorum ayaktayken refleks olarak.
gamzetahsin amin canım benim inşallah Allah ın izniyle🙏🏻