sukayhanacar Kubra5328 bizim direk 13. haftada söylendi. bu bebeğin pozisyonu,doktorun tecrübesi ve ultrasonun modeliyle alakalı. geç tahmin edenlerde ya bebek pozisyonu uygun değil yada ultrason eski model çıkıyo.
Bct sukayhanacar çok doğru çünkü cinsel organ 12. Haftada oluşur 16 dan önce bilinmez tahmin edilir diye birşey yok 12. Haftada da görebilir doktor aynen sizin dediğiniz gibi .
sukayhanacar Bct kendi doktorum bütün hastalarına pozisyon uygunsa 12 ve 13. haftada söylüyo hiç yanıldığı olmadı zaten. insanları haftalarca kıvrandıran doktorları gerçekten anlamıyorum ya
momcemre1 Doktorun tecrübesiyle alakalı sanırım biz 13.haftada öğrenmiştik ama bazen görse bile söylemiyor doktorlar kesinleşsin diye
Mucizebebegim Kubra5328 genelde 16 ama bana doktor iki hamileliğimde de 12 de tahminini söylemişti ilki tuttu ama bakalım bu da tutacak mı doğurmadan emin olamıyorum 😊😊
Nasippp Kubra5328 genelde 16 deniliyor ama bakalım bende cumartesi gideceğim 14+2 iken tahmin eder mi
Bct sukayhanacar tahmin değil işte hala tahmin diyorlar anlayamıyorum oluşan cinsel organı görüyorsa söyler pozisyon uygun değilse makine iyi değilse doktor tam emin olamıyorsa O şartlarla ilgilidir. kesin gördüyse ve söylediyse niye tahmin olsun .İki çocuğumda da doktorum 12. Haftada söyledi
sukayhanacar Bct bide cinsiyetimiz değişti kısmını anlamıyorum. cinsiyet değişmez doktor yanlış görmüş cinsiyeti yumurtayla sperm birleştğinde bellidir diye haykırmak istiyorum bazen😂😂