Hilokee Arkadaşlar eşimle az önce birliktelik yaşadık ilişkiden hemen sonra pecetede kan gördüm pembemsiydi çok korkuyorum nedeni ne olabilir ? Ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olursanız?
Sermec27 Hilokee canım ilk 3 ay ilişki önermezler aslında keşke bekleseydin 3 ay ama kan her zaman risklidir mutlaka acile git ama bence 3 ay ilişki için ilk 3 ay riskli dönem cünkü
Zehracik Hilokee Benimde o haftalarda gelmişti yine ilişki sonrası galiba doktora gittim Progestan verdi ve ilişkiyi yasakladı. O haftalarda oluyor illaki ama her ihtimale karşı git.
61Aysen Hilokee bebek cok küçük bence bebek tam yerlesip tutunana kadr iliski yaşamayın doktorunuzada o kani sorun bnce normlde gelse yerlesme kanamsi olablr diycm ama iliskidn snr gelmesi bilemedim
MihricanA Hilokee Tabiki böyle kanamalar bekletmeye gelmez Allah korusun düşük belirtisi bile olabilir erken gidildiğinde düşükler bile önlenebiliyor
Cvkhat Hilokee canım benimde 8.haftamda leke gelmiiti ama kahverengi lekeydi doktorum normal dedi kırmızı yada pembe olursa sıkıntılı demişti yarın bi git istersen aklında şüphe kalmasın
Cvkhat Hilokee canım benimde 8.haftamda leke gelmiiti ama kahverengi lekeydi doktorum normal dedi kırmızı yada pembe olursa sıkıntılı demişti yarın bi git istersen aklında şüphe kalmasın
TugceTok06 Iliski dpktprun yasaklamadiysa genelde bisey olmaz biz esimle bastan beri iliskiyi kesmedik 37+4′teyiz ama iliski sonrasinda kan asla istemiyecegimiz biseydir bencede bi hastaneye git nolur nolmaz kontrol edilsin simdi.
MrveD Zehracik bende ilk 3 ayda hiç kesmedim ,37 haftaya girdim hala kesmedik ilişkiyi şükür bı sknti yaşamadım herkesin hamileliği farklı
simaymasalim Doktorum ilk baştan itibaren hiç bir yasak koymadı banada 34.haftaya kadar devam edebilirsiniz dedi
TugceTok06 Hilokee acildeki doktora bagli ultrasonla bakar ama eğer uzmanlik alani kadin dogum değilse bakar yarina gonderir amaaaa kalp atisini mutlaka dinleyin bebeğinizin kanama alani var mi yok mu ona bakilir bideee kanama takibi yapin hastaneye gitmeden bakin kan geliyo mu diye
Aden23 Hilokee ilaca başlarlar düşük gibi tehlikeli birşeyse önlemeye çalışırlar. Ben olsam çoktan uçup gitmiştim.