Sevimlianne Hamideee5 ordada salih burçin kavak beyi bize önermişlerdi . Ama randevu yoğunluğu çok fazla olduğu için sıra alamamştm aynı gün
Tibektas Hamideee5 üniversitede salih burçin hoca ve şehmus pala. Ben sehmus pala da ücretli muayene olmuştum 150 kusurdu sanırım ama 40 dakikaya takin muayenesi sürdü ve çok ilgilendi 1 ay sonra kontrole çağırdı yine gittim bu sefer ücretsiz, orda da 40 dakika ilgilendi
Mercimeginannesi123 Hamideee5 brnimde doktorum şehir hastanesi Kadriye hanıma yönlendirdi ama daha girmedik ayrıntılıya
Sevimlianne Hamideee5 evet başkası yapmıyor . Ben medical de muayane oluyorum sürekli . Orda yok detaylı ultrason yok . Doktorum üniversite de salih burçini önermişti . Ama ben ilçeden geldiğim için o gün randevu alamamştm .
cideee Alparslan hoca da yapıyor sandım önünde muayene ücreti 150 TL gibi birşeydi , bi araştırın paralı olanlarımda direk veznedar yatırıp muayene olabiliyorsunuz ben o şekilde muayene olmuştum ama ayrıntılı için değil
D_aly Mercimeginannesi123 önce herhangi bi kadın doğuma gitmek gerekiyor . Detaylı ultrason yaptıracam diyince yönlendiriyor direkt gidemiyorsun yani. Bi tane var zaten adını hatırlamıyorum
cideee Mercimeginannesi123 bende sami bey e gidiyorum sezeryan I da ona olacağım. Anadolu’nun odaları fln güzel mi ilk defa gittim o hastaneye. Gülşen hanım da çok tutuluyor çok hastası var
Mercimeginannesi123 cideee iyi yani cok abartılacak Bi hizmeti yok ama kötü de degil, Gülşen hanımdan memnunum bayağı, ilgili insanı cok rahatlatan bir doktor Figen hanımıda duydunuz mu bilmiyorum ama ikiside cok hoş insanlar
Mercimeginannesi123 D_aly genel takibimi anadoluda Gülşen hanımla yapıyoruz o detaylı için sehir hastanesinden Kadriye hanıma sıra alın dedi hastaneye de gitmeden aldık direk günü gelince detaylıya alır degil mi yoksa önden kontrol filan olmam gerekiyor mu
Mercimeginannesi123 D_aly memnun musunuz? Kaç haftalıksınız birde? Ben başta Figen hanıma gidiyordum sonra ağır Bi kanama yaşadım o süreçte gülsen hanım ilgilendi sonrasında yaşadığım sıkıntıları bildiği için artık onunla devam etmek istedim gebeliğim de sıkıntılı bazen Figen mi gülsen mi diye kararsız kalmıyor değilim :dd
D_aly Mercimeginannesi123 gün aldıysanız hemen alır . Ben kadın doğum doktorunun göndermesi gerekli diye duyduğum için once oraya gittim gerek yokmuş demek ki
D_aly Mercimeginannesi123 37 +3 haftalık gebeyim. Bilgi konusunda figen hanımdan kat kat iyi olduğunu düşünüyorum. Figen hanımında bi kaç kere gülşen hanımdan yardım istediğine de şahit oldum o yüzden içim çok rahat gidiyorum
Su23 Mercimeginannesi123 merhabalar. Size bişey danışmak istiyorum. Doktorumuz aynı. Bende başından beri doktorumu degiştirmedim. Gülşen hocaya gidiyorum. Normal dogum istemiyorum. İstegim baglı olarak sezeryan isteyebilir miyim? Gülşen hoca dogum tercihlerini dikkate alıyo mu acaba. 25 haftalıgım daha.