36 + 1 haftamdayım yarın öğlen mecburen sezeryan olacağım Önceki sezeryan yerlerinde açılma var doktor daha fazla bekleyemeyiz dedi
ciğer geliştirici vuruldum inşallah bebeğim de bir sıkıntı olmaz dua edin olur bu haftalarda doğum yapan Ve bebeği iyi olan çevrenizde birileri var mı
36+1 yarın doğuruyorum ve çok korkuyorum dua edin ne olur 😔
KubraatMacit Rabbim sağ salim bebeğine kavuşmak nasip etsin canm kötü düşünme bişe olmaz Allahın izniyle..
KubraatMacit Allahım sağ salim eline kavuşturmayı nasip eğlesin. Sen sakın ol herşey güzel olur 🙏
KubraatMacit benim ilk hamileliğim henğz doğum yapmadım ama ben 35. Haftada doğmuşum hayatım boyunca erken doğduğum için hiçbir hastalık yaşamadım rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
KubraatMacit Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Allah 🙏🏼 Güzel düşün güzel olsun 💖
KubraatMacit bende sezeryan oldum cnm bundan 9 ay önce nasıl açılma varmış gozukcek sekildemiii
KubraatMacit canım bebek açısından korkma gelişimini tamamlamıştır. Ciğer iğnesinide vurmuşlar için rahat olsun. Senin nasıl sezeryan yerin açıldı onu anlamadım. Yani içerde miymiş açılma. sen kendine dikkat et.
KubraatMacit allah güç kuvvet versin inşallahh sanada bebeginede. Kac ay vardi onceki sezaryenle simdikinin arasinda? Bende dogum yaptiktan 4 ay sonra hamile kaldim suan 27 haftaligim bende cok korkuyorum 2. Sezaryenden benimde ilerki haftalarda dikislerimle acilma olurmuki korktum simdk😔😔😔
Nur1234 o kadar panik oldum ki 😰
Mirmirlokum amin inşallah canım 😔
deletedmom16 agrım vardı elle muamele etti ultrasonda gözükmez zaten dedi
Esrelf 34. Haftada dikiş yerlerimde gerilme vardı zaten canım şimdi sancım da 80 çıkıyor nst de
Deletedmom0067 ben kızım 3 aylıkken hamile kaldım 34 sen sonra sıkıntı olmaya başladı
KubraatMacit sağlıkla kucağına al canım 🌹
KubraatMacit Olma canım seni anlaymam ama olmamaya çalış. Benim de ilk hamileliğim pek tecrübeli değilim 🙄