Mustafaemine Aşırı midem yanıyor doktor şurup verdi ama onunda faydası yok artık başka ne yapabilirdim uyuyamıyorum midemin yanmasından yediğimi çıkarıyorum Allahım çok kötüyüm
Mustafaemine Arkadaşlar bana dua edin lütfen midem geçsin ya kaç gündür hiç rahatım yok rahatsızım hep
Eda53 Süt salatalık geçici rahatlık ama dediğim ilaç gerçekten çok iyi . bende o kadar çok çektim ki mide yanması yaşayan herkese söylemek istiyorum 😊 boşuna çekmeyin.
Esraaelisa1 Mustafaemine rennie duo şurup dün gece miğdem çok fena yanıyordu zaten doktorum miğde yanması için vermişti içtim geçti canım
duygufd Mustafaemine gaviscon içebilirsin ama doktorum miden yanınca içmen pek birşey değiştirmez yemeklerden yarım saat önce içeceksin demişti bana.
Mrv232 Soda bana çok iyi geliyor. Birde mide yanmasına sütü 3 yudumda nefesini tutarak iç demişlerdi iyi geldiğini duymuştum dene istersen
teletabi Mustafaemine ben hamileliğimin son zamanları çok çektim bu durumdan. Doğum olana kadar öldüm öldüm dirildim. Beni sadece sade maden suyu rahatlattı canım. Bebek içinde çok faydalı