Nurfatma1310 Kızlar 5 aylık hamileyim miğde bulantısı devam eden varmı sabah uyanır uyanmaz bulantı kusma oluyor az önce yataga girdim yarim saat olmadı hemen wc ye koşup kustum sabah olmasa akşam kusma oluyor mutlaka benim gibi olan varmı normal mi bu durum
Mujdeavsar_777 Nurfatma1310 canım benimde 5 aylık bende senin gibiydim doktoruma ilk gittiğimde Prilam Dr yazdı çok iyi geldi bana hatta dün icmeyim dedim bakalım hala devam ediyor mu diye dün içmedim bugünde kafamı yerden kaldiramadim iyiki bulantı hapları var yani o olmasa ayakta bile duramam
teletabi Nurfatma1310 benim 37.haftada bitti 😂 1 hafta çok iyiydim ilacı kesmiştim prilam kullanıyordum gebeliğimin başından beri en büyük destekçimdi. Bi sabah kalktım doktor kontrolüm var ama ölüyorum mide bulantısından derken istifra ettim. Yola çıktık doktora gittik doğum başlamış dedi ve ertesi günün sabahında doğurdum🤦🏼♂️ Mide bulantım hiç geçmedi yani bünyeden bünyeye değişiyormuş canım. Ama sen yinede doktoruna danış ve bilgi ver bu konu hakkında çünkü benim doktoruma ben 32.haftamda prilam yazdırmaya kalktım. Biz bu haftalarda annelerde kusma mide bulantısı durumunu sevmeyiz diyip tahlil yapmıştı şükür bişey çıkmadı ama doktora danışmakta fayda var
Eserekliruhalim Bazi hamilelerin gecmiyor. Mide bulantisi hapi kullanmalisin bence doktoruna danisip.hayatini zorlastirma daha fazla. Cok gecmis olsun
Nurfatma1310 Eserekliruhalim kullanıyorum ilk gunden beri ama bugün bitti bu cumartesi kontrolüm var gidince hemen soyliycem hapı tekrar yazmasını
Nurfatma1310 Mujdeavsar_777 bende sizin gibiyim ilk hamile olduğumu öğrendigimden beri prilam dr kullandım bugün bitince kaldım kusma miğde bulantısı ile denemek istedim atmadım bir gün kusma hiç durmadı devam ettim hep doktorum söyleyene kadar devam edicem
Gulcannnn Nurfatma1310 bana da doktorum hap yazdı o yüzden mide bulantısı yüzünden yemek bile yiyemiyorum ilacı içince biraz dinleniyor
Esraaelisa1 Nurfatma1310 ah canım 8 aydır kusuyorum doktor prilam dr hap verdi miğde bulantısı o hapı içiyorum gece yatmadan 2 tane o iyi geliyor o hapı içmesem günlerim perişandı yani
lisansli_Mom49 Nurfatma1310 inşallah biraz önce geçer gerçekten çok zorlayıcı mide bulantısı kusma sonra korkuyor ikinciyi getirme bende üç ay çektim bir allah bilir bir ben ailemden uzaktaydım el atanında olmayınca çok zor ev yemek temizlik hepsı kalıyor çok nadir yapabiliyordum
Nurfatma1310 lisansli_Mom49 aynı bende annemler karşı apartmanımızda oturuyor ama kadına diyemiyorum annem sürekli gelip yardım ediyim diyor da kıyamıyorum yemek kokusu parfüm öldürüyor birde eşim sigara içince çok kötü kusma oluyor