Mge127 Merhaba anneler , bebeğim 3 buçuk aylık cok hareketli yürümek için adımlar atıyor havaya kaldirdigimda ve yerde de aynısını yapıyor. Zıpzıp var örümcek gibi, onlardan alsam erken mi olur acaba ? Cok hareketli ve sürekli kucak istiyor.
Balfeman Mge127 Erken değil yeğenime geçen yıl aldık sesli müzikli çok eğleniyordu fonksiyonları cok güzel e-bebekten alınmıştı bakın isterseniz hâlâ var mı bilmiyorum ama tavsiye ederim.
Deletedmom355 Mge127 oturamayan bebek için erken değilmi daha bnce biraz daha bekleyin yada doktora danışın bnce
ikizminikler Mge127 bence al o orda eğlenirken sende işine gücüne bakarsın 😂 hem enerjisini atar uykuya dalmasıda kolaylaşır
1PrensAnnesi Mge127 doktorumuz bana asla önermedi kas yırtılmasına kadar yolu var hoplamak güzel ama bu ürün aşırısını yaptırıyor asla almayın dedi günde yarım saat örümceğe bindir kafi dedi bende öyle yaptım
Mge127 Deletedmom355 ben de bilemedim ilk bebegim 🤔 yani cok hareketli maşallah hep ilgi kucak istiyor gündüz de uyumuyor yorulmadigi icin
Deletedmom355 Mge127 bana kalırsa çok erken sırt üstü yattığında ayağının altında ses çıkaran müzik aletli minderler var onlardan alabilirsiniz ama zıpzıp için falan çok çok erken Allah göstermesin bir zarar gelebilir
1PrensAnnesi Mge127 allah var heveslendiğim bişeydi ama uyarınca korktum 🙂 sizde bilip alın diye söyledim