DilekGursoy Kızlar dün hastaneye gittim az hareket ediyordu bebeğim ters döndüğünü söyledi doktor zaten sezeryan olucam bebeğin ters olması bir sorun yaratır mı benimle aynı durumu yaşayan var mı bebeğim 30 haftalık
Ceylan12 DilekGursoy Slm kizlar bende 30 haftalik hamileyim yarin 31 olacam simdidenmi bebekin basi asagda donmuyomu yani 🤔
DilekGursoy DidemYldrm ben daha önce bel ameliyatı oldum platin var belimde zorlanırım die sezeryan dediler hakkımzda hayırlısı senin kaç haftalık cnm
DidemYldrm DilekGursoy normal Doğum yapmak istemiyorum Ağrı çekmek bağırmak çağırmak istemiyorum hassas bir insanım kaldıramam
Seftali @DilekGursoy bende 30 haftalığım ve bizim küçük hanımda ters dönmüş durumda. Doktorumda sezeryan ya da normal nasıl olursa olsun sıkıntı yok merak etme dedi 😊
HilalAnl Malesef bende sezeryan olucam bebeğim makt duruşta bir türlü dönmüyor normal dogum cok istiyordum ama nasip olmuval çarşamba günü dogumum olcak 🙏
Deletedmom05 Ben kendimde öyle imişim. Annecim normal diye gitmiş doğurmaya ama ters olduğum için direk seZeryana alınmış . Annem hala der tersliğin devam etmekte diye😂
Seftali @HicranKzn nasıl rahat ediyorsa öyle takılsın vallah doktor sıkıntı yok dediği sürece benim için problem değil hiçbir şey 😊
seymen Bugün gittim doktora. Ters dönmüş derken başı aşağıda demek istiyorsanız her 100 bebekten 97 si o pozisyonda olurmuş. Hareket edip dönermiş yer değiştirirmiş vs ama o pozisyon normalmiş.
Seftali @DilekGursoy daha hareketliydi ama tabi büyüdükçe yeri azaldığı için hareketleri de daha az daha sert hissedeceğiz. Bence ters duruşu değil büyüyor olması etkiliyor hareketleri. İçin rahat etmezse doktoruna da sorabilirsin bu durumu.