Merveeeeeeeeeeeeeee hnrgns evet işte o günlerde alışıyorum hanfendiye sonra durgunlaşınca merak ediyorum ister istemez Rabbim sağ sağlım evlatlarımızı kucağımıza almayı nasıp etsın🤲🏻
Hope8 Merveeeeeeeeeeeeeee nedemek canım beniim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aynı duyguları yaşadığımız için seni çooook iyi anlıyorum ❤️
Ebru_06 Merveeeeeeeeeeeeeee konuştuğum zaman karşılık olarak tekme atıyor :) bir de müzik dinlediğim zaman
askvehuzurum Merveeeeeeeeeeeeeee benim erkek ve evet erken hisettim kıpır kıpır erken gelir dçye korkuyorum babasının sesini duyduğunda ayrı bir coşuyo
Merveeeeeeeeeeeeeee askvehuzurum bizim babamız burda değil maalesef belki de onun sesini duysaydı o da kıpır kıpır olurdu
Arasarzu Merveeeeeeeeeeeeeee Benim bebeğimde aynı canım sabah ve akşam hareket ediyor düzene girmesi için biraz daha vakit var galiba
Arasarzu Merveeeeeeeeeeeeeee Öyle canım 1 2 hareketi bile yetiyor 😊 sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
Sungurunannesi Merveeeeeeeeeeeeeee benimde 16 +4 ikizlerim birkaç gün öncesine kadar hissediyordum acaba bana mı öyle geliyordu diye düşünmeye başladım 2.hamileliğim
Hacerbykdn Merveeeeeeeeeeeeeee benim bebek 29+3 deyim bir dakika durmuyor. Kızım hiç böyle değildi , kızım hareket etsin diye şekerli yerdim bu masalllah çok hareketli ben 18-19 haftadan beri net hissediyorum. İlk çocuklar da hemen fark etmemek normalmiş.