ipkklmn Rmeysa_1661 1 tane aldım yanıma çamaşır dediğiniz gibi yüksek belli, sezaryende olsa depend olunca kullanılmıyormus genelde.
Rmeysa_1661 ipkklmn dependi bende duydum da hiç araştırmak nasip olmadı gidem de bir bakam 😂 ben de normal doğum diye gittim çamaşırlar ip gibi sonra anneme demiştim çarşıya gittim nene donu aldırdım o kadar rahat ettim ki ihmal etme at çantana 1 2 tane 🤗
ipkklmn Momster göğüs kremini gümüş kapağı aslında evde kullanıyorum son 2 haftadır falan. Kremi 1 gün sürmesem gerek olmaz gibi geldiği için eklemedim. Tatlı çikolata dağıtmak için mi yemek için mi ? 🤭
kadriyEbe ipkklmn kendin için terlik, bebek için , kundak al ferim ekstra, çorap ekleyebilirsin. başka gelmiyor şu an aklıma
Cinarmom ipkklmn sezeryan ihtimaline karşı kahve koyabilrsiniz.. rulo peçete termos sıcak su torbası ben birde hosaf yapmayi dusunyorum..bebek için ağız mendili alt açma ortusu
Zeynepmetehan ipkklmn ben dogum yaptım da bence gayet yeterli ben çoğu götürdüğüm şeyi geri getirmiştim hiç açmadan…ama eğer sezaryen olacaksan nescafe almanı öneririm çok iyi oluyor ağrıya çok fayda ediyor
CansuCaner ipkklmn çok güzel düşünmüşsünüz güzel bir liste olmuş. Emzirme yastığı da almanızı tavsiye ederim rahatlık oluyor doğumdan sonra insan sersem gibi oluyor çünkü.